«Από την κόλαση στον παράδεισο»

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Λεβαδειακός θα έφευγε από την Κέρκυρα με το διπλό στις αποσκευές του (0-2 μέχρι το 60’), ήρθε να τους δώσει την απάντηση η ομάδα του Χάβι Γκράθια. Η Κέρκυρα επέστρεψε από την «κόλαση» πραγματοποιώντας την ανατροπή της χρονιάς, με τους «Φαίακες» να μετατρέπουν το 0-2, σε σχεδόν εικοσιπέντε λεπτά παιχνιδιού (61'-83'), σε 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις διαθέσεις τους με το «καλημέρα»,

με τον Σουμπίνιο στο 4’ να σκοράρει από τα έντεκα μέτρα, έπειτα από ανατροπή του ίδιου από τον Βέντσελ. Οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ (0-1), ενώ δεν άργησαν να κάνουν και το 0-2. Έντεκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι «Βοιωτοί» διπλασίασαν τα τέρματα τους, αυτήν την φορά με τον Κόρμπος (56’), δημιουργώντας την εντύπωση ότι θα έχουν πιο εύκολο απόγευμα απ’ ότι περίμεναν αρχικά.

Όμως οι γηπεδούχοι όχι μόνο δεν τα παράτησαν, αλλά κατάφεραν να ανατρέψουν και το σκορ. Αρχικά στο 61’με σουτ του Καραλή το οποίο κόντραρε στον Μεντί μείωσαν σε 1-2. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή, αφού οκτώ λεπτά αργότερα ο Ιωάννου (69’) με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 2-2 για τους «Φαίακες». Η ολική ανατροπή ήρθε στο 83’ όταν ο Μαζνόφ, η «χρυσή» αλλαγή του Γκράθια με όμορφο πλασέ έκανε το τελικό 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στο τέλος του ματς για ένα πέναλτι σε ανατροπή του Παπαδόπουλου, αλλά ο διαιτητής Παππάς άφησε το ματς να συνεχιστεί, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν το πολύτιμο τρίποντο, στον αγώνα για παραμονή στη Σουπερ Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα