Απόψε τα εγκαίνια

Πραγματοποιούνται σήμερα το απόγευμα (18:30), τα εγκαίνια του Μουσείου της Εθνικής Ελλάδας στο Πνευματικό κέντρο του Παλαιού Φαλήρου. Αυτό τόνισε ο πρόεδρος του «Γαλανόλευκου Φάρου» Νίκος Φλέκκας, σε συνέντευξη του στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Φλέκκα στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6»:

«Δεν είμαστε ιδιώτες, όπως έχουν πει κάποιοι. Είμαστε ο δωδέκατος παίκτης της Εθνικής και είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε δίπλα της. Έρχεται κόσμος και μας δίνει τα δικά του αντικείμενα, ενώ ζητάμε κάτι ανάλογο

και από τους διεθνείς.

Από το Σάββατο λειτουργεί το Μουσείο της Εθνικής Ελλάδας, όχι το Μουσείο του “Γαλανόλευκου Φάρου”. Έχουμε καταφέρει να μαζέψουμε 191 εκθέματα. Ξεκινάμε από τη φανέλα του Γιάννη Δαμανάκη από το 1980 και φτάνουμε στη σημερινή φανέλα της Εθνικής.

Σήμερα είναι τα εγκαίνια του Μουσείου στις 18:30. Το Μουσείο λειτουργεί από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 μέχρι και την 1η Απριλίου. Σήμερα είναι καλεσμένοι να κάνουν τα εγκαίνια ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο Φερνάντο Σάντος, ο Τάκης Φύσσας, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Λεωνίδας Βόκολος. Θα έρθει, επίσης, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Στόχος μας, όμως, είναι το Σάββατο να έρθει ολόκληρη η ομάδα του Euro 2004. Δεν είμαστε ιδιώτες, όπως έχουν πει κάποιοι. Είμαστε ο δωδέκατος παίκτης της Εθνικής και είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε δίπλα της. Όλα τα κάνουμε με δικά μας έξοδα και προσπαθούμε να χαρίσουμε το χαμόγελο στον Έλληνα.

Τον Μάιο σκοπεύουμε να το πάμε σε έξι πόλεις της Ελλάδας. Έρχεται κόσμος και μας δίνει τα δικά του αντικείμενα, ενώ ζητάμε κάτι ανάλογο και από τους διεθνείς για να μεγαλώσουμε περισσότερο το Μουσείο της Εθνικής Ελλάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα