Άριελ Κωνσταντινίδη: Το οριστικό «όχι» στον Σωκράτη Αλαφούζο!

Το ζευγάρι Κωνσταντινίδη- Αλαφούζος ήταν έτοιμο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά χώρισε χωρίς να έχει δώσει απάντηση για τα αίτια που τους οδήγησαν στη διάλυση της σχέσης τους.

Ο Σωκράτης μπορεί να έχει αφήσει ένα «παράθυρο» ανοικτό για την Άριελ, αλλά εκείνη μίλησε στη «Μεσημεριανή Μελέτη» ξεκαθαρίζοντας ότι παρόλο που έχει κλάψει με «μαύρο» δάκρυ δεν έχει καμία διάθεση να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον ηθοποιό: «Είμαι αποφασιστική σε αυτό και λέω “τέρμα”. Επιστροφή όχι, είναι καταστροφικό. Δεν πιστεύω πια ότι αυτό είναι χρήσιμο. Έχω δει στην πράξη ότι δε σε βγάζει μπροστά, σε

πάει πίσω, δεν το θέλω αυτό».

Μπορεί να έχουν δηλώσει και οι δύο ότι ακόμα αγαπούν ο ένας τον άλλο, αλλά δεν υπάρχουν πισωγυρίσματα για την ηθοποιό: «Ποτέ δε δίνεται το τέλος από τον ένα. Ήμασταν πολύ κοντά στον γάμο, όμως κανείς δεν ξέρει τα θέματα που είχαμε εμείς. Δεν είχαμε πια κοινούς στόχους. Δεν μπορώ να φανταστώ ένα ζευγάρι που έχει περάσει αγάπη, πάθος, ζούσαν μαζί, να τελειώνει χλιαρά και τόσο υπεράνω. Δεν είναι ανθρώπινο. Με τον Σωκράτη είχαμε ωραία σχέση, γεμάτη και ζωντανή. Το ίδιο είναι και ο χωρισμός μας. Έχουμε πάρει την ευθύνη μας και οι δύο. Συνεχίζουμε τη ζωή μας», σχολίασε.

Και ξεκαθαρίζει μία και καλή ότι η αιτία του χωρισμού δεν ήταν ο «τρίτος άνθρωπος»: «Δε θα χώριζα ποτέ για κάποιον άλλο, είναι πολύ ανώριμο. Δε θα ήταν το τρίτο πρόσωπο η αιτία. Όταν μια σχέση δεν είναι καλή, τότε μπαίνουν οι τρίτοι», είπε χαρακτηριστικά.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα