Μπάμπης Σιάτρας: Ισχυρές παρουσίες στην εκδήλωση γνωριμίας

Σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου η μεγάλη συγκέντρωση γνωριμίας με νέους φίλους, αλλά και γνώριμους από το παρελθόν, οι οποίοι συστρατεύτηκαν στον αγώνα εκλογής ως Περιφερειακού Συμβούλου του κ. Μπάμπη Σιάτρα με την παράταξη «Αττική Μπροστά» υπό τον Νίκο Χαρδαλιά. Ο ίδιος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, μάλιστα, προλόγισε τον κ. Σιάτρα τονίζοντας μεταξύ άλλων την επί τριάντα χρόνια φιλία τους. Δήλωσε δε ότι η παρουσία του Μπάμπη Σιάτρα κοσμεί το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού και μαζί με τους άλλους

συνυποψηφίους του έχουν όλοι ψηλά στάνταρτ για την Περιφέρεια Αττικής. «Σ’ αυτόν τον αγώνα τόσο εγώ ο ίδιος, όσο και όλοι οι υποψήφιοι είμαστε έξω στον δρόμο, στην κοινωνία και παλεύουμε για το καλύτερο», δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Δίπλα στον Μπάμπη Σιάτρα βρέθηκαν δηλώνοντας τη στήριξή τους στο πρόσωπό του ο κ. Γιάννης Μπρατάκος, Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Διευθυντής της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, καθώς και πλήθος κομματικών παραγόντων, υπουργών, δημάρχων, πολιτευτών, επιχειρηματιών, αλλά και απλών πολιτών. Χαρακτηριστικά αναφέρονται ο κ. Βασίλειος Σπανάκης, Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ο κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, η κα Έλενα Ράπτη, Υφυπουργός Τουρισμού, ο κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Θάνος Πλεύρης, πρώην Υπουργός Υγείας, ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης, πρώην Υπουργός Υγείας και τέως δήμαρχος Αθηναίων, ο κ. Βασίλης Θώδας, Δήμαρχος Ζωγράφου, ο κ. Άρης Πανόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου, ο κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, Ειδικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, καθώς και ο εκδότης κ. Γιάννης Κουρτάκης.

Αξιοσημείωτη και αισθητή και η παρουσία του έγκριτου δημοσιογράφου κ. Γιώργου Αυτιά. Η όλη εκδήλωση υπήρξε τόσο ηχηρή από την παρουσία του κόσμου, που έγινε αντικείμενο συζήτησης μεταξύ όλων των παρευρισκομένων.

Η μεγάλη έκπληξη

Χαμηλών τόνων και ιδιαίτερης αποτελεσματικότητας ως έμπειρο κομματικό στέλεχος, ο Μπάμπης Σιάτρας στις βουλευτικές εκλογές ήταν ένας μεταξύ των 13 στελεχών που ανέλαβαν την ευθύνη του προεκλογικού αγώνα στην Επικράτεια. Μέχρι και σήμερα, έχει κομβικό ρόλο στο επιτελείο του πρωθυπουργού, αναλαμβάνοντας όλη την κοινοβουλευτική οργάνωση της ΝΔ. Είναι διαχρονικά κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση όχι μόνο του πρωθυπουργού, αλλά και των αυστηρών “παλαιών” της ΝΔ.

Ο άνθρωπος… των ειδικών αποστολών με το διακριτικό προφίλ που διατηρεί και την αποτελεσματικότητα που τον διακρίνει, χειρίζεται με απόλυτη προσοχή τον τρόπο λειτουργίας των γαλάζιων βουλευτών, ώστε η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ να δουλεύει «ρολόι» σε μια περίοδο που η κυβέρνηση εργάζεται νυχθημερόν να υλοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

Χαράλαμπος Σιάτρας: Το μέλλον μας είναι στα χέρια μας

Σε συνέντευξή του στην Alphafree Press, ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Σιάτρας, Διευθυντής Κοινοβουλευτικής Ομάδας Νέας Δημοκρατίας, Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αθηνών, κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτές τις εκλογές, δίνοντας μια γεύση από το όραμά του για την Αττική.

“Πλησιάζοντας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου είναι σημαντικό να αντιληφθούμε τη μεγάλη σημασία που έχει η συμμετοχή μας σε αυτές. Γιατί, η αυτοδιοίκηση αφορά στην καθημερινότητά μας. Γιατί όταν μιλάμε για δημοκρατία, μιλάμε για συμμετοχή. Γιατί οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης αποτελούν τους εγγύτερους θεσμούς τους κράτους στους οποίους ο πολίτης μπορεί να προστρέξει για κάθε ζήτημα που τον αφορά. Σε αυτό το πλαίσιο είναι σημαντικό εμείς από την πλευρά μας να σηκώσουμε μανίκια και να εργαστούμε μεθοδικά, με σκοπό να δημιουργήσουμε έναν νέο, ισχυρό, αναπτυξιακό κύκλο για την Αττική μας. Μια Αττική την οποία οραματιζόμαστε με καλύτερες υποδομές για τους πολίτες και τους επισκέπτες της, μια Αττική πιο ανταγωνιστική, πιο παραγωγική που θα προσελκύει επενδύσεις και θα έχει περισσότερες θέσεις εργασίας. Μια Αττική για τους πολλούς. Μια Αττική για την οποία θα είμαστε περήφανοι.

Στοχευμένες και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες

Μέσα από στοχευμένες και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες σκοπεύουμε να προωθήσουμε την ολοκλήρωση των σημαντικών έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη. Προχωράμε μαζί, με περισσότερα έργα και παρεμβάσεις στον νέο ΠΕΠ Αττικής, ύψους 1,6 δισ. ευρώ. Υλοποιούμε δράσεις με στόχο την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα, μέσα από συνεργασίες με επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς. Προχωράμε στον ψηφιακό μετασχηματισμό των υπηρεσιών και των δομών της περιφέρειας Αττικής, συνεχίζοντας το σημαντικό έργο της κυβέρνησης στον τομέα αυτό. Προχωράμε στα μεγάλα έργα υποδομών και τις αναπλάσεις που θα δημιουργήσουν χώρο για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις και θα καταστήσουν την Περιφέρειά μας πιο βιώσιμη, πιο ελκυστική.

Αναπλάσεις, από το Φάληρο και την Καλλιθέα ως τη Βούλα, όπως στον Φαληρικό Όρμο και την Αττική Ριβιέρα, μελέτες όπως αυτή του νέου οδικού άξονα Βόρειας Αττικής, η δημιουργία του βόρειου ποδηλατικού άξονα της Αττικής, οι σύγχρονες μονάδες επεξεργασίας απορριμμάτων και βιοαποβλήτων, ένα νέο δίκτυο αποχέτευσης που ξεπερνάει τα 1.500χλμ και οι 4 νέες μονάδες επεξεργασίας λυμάτων για την Ανατολική Αττική αποτελούν ένα μικρό μόνο μέρος του οράματος και του σχεδίου μας για την Περιφέρεια.

Για τον λόγο αυτό καλούμε τους πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτές τις εκλογές, να επιλέξουν και να εκφράσουν δημοκρατικά την άποψή τους. Γιατί το μέλλον μας είναι στα χέρια μας. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε και όραμα και σχέδιο και απαντήσεις στα προβλήματα που απασχολούν όλους μας. Έχουμε μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι ξέρει να δουλεύει και ότι κάνει το κάνει με πάθος. Και το σημαντικότερο έχουμε έναν επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος και ξέρει και μπορεί και θέλει να πάει την Αττική μπροστά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπάμπης Σιάτρας, Ισχυρές,babis siatras, ischyres