Μπενίνι: Ο Μπερλουσκόνι επιστρέφει. Θεέ μου βοήθησε μας

Με καυστικό χιούμορ σχολίασε ο Ιταλός ηθοποιός, Ρομπέρτο Μπενίνι την πρόθεση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, να επιστρέψει στα πολιτικά δρώμενα της χώρας, λέγοντας μάλιστα ότι πρόκειται για ένα νέο χειρότερο και από την επερχόμενη αποκάλυψη που προβλέπου οι Μάγια.

"Επιστρέφει. Θεέ μου βοήθησέ μας!», φώναξε ο Μπενίνι σε ένα χιουμοριστικού σκετς στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

"Δεν μπορώ να το πιστέψω. Αυτό μας έλειπε! Είναι όπως στις ταινίες τρόμου: όταν όλα μοιάζουν ήρεμα εμφανίζεται καρχαρίας, η μούμια, ο Γκοτζίλα!»,

είπε ο Ιταλός ηθοποιός.

"Δεν έχει τίποτε να χάσει, τα έχει κάνει όλα - όργια, δικηγόρους, ανήλικες. Κοιτάει να περάσει καλά!», ειρωνεύτηκε ο Μπενίνι, κάνοντας θεαματικές χειρονομίες.

Ο Μπενίνι κάλεσε επίσης, αστειευόμενος, τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Μάριο Μόντι να παρέμβει στην εκπομπή και να ανακοινώσει έστω και ψέματα πως θα είναι υποψήφιος στις εκλογές, μόνο και μόνο για να αποτρέψει τον Μπερλουσκόνι.

"Μάριο κάνε μου τη χάρη», φώναξε ο Μπενίνι.

Ο Μπενίνι αναφέρθηκε με αρκετή δόση ειρωνίας και στην επιθυμία του Μπερλουσκόνι να γίνει μια ημέρα πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, λέγοντας πως ο μόνος τρόπος για να δει (ο Μπερλουσκόνι) τις φωτογραφίες του σε δημόσια κτίρια είναι «μέσα σε αστυνομικά τμήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα