Μπουντεσλίγκα – Εμβόλιμη: “Αναπνέει” η Βέρντερ

Μπουντεσλίγκα – Εμβόλιμη: H Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με δύο γκολ λίγα λεπτά πριν το φινάλε τσίμπησε ανέλπιστα βαθμό και πήρε ισοπαλία (3-3) απέναντι στην Φράιμπουργκ. Την ίδια ώρα η Βόλφσμπουργκ που μάχεται για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο τήρησε την παράδοση και πέρασε εμφατικά από την έδρα της Λεβερκούζεν (1-4). Η Βέρντερ Βρέμης, τέλος, κράτησε το βαθμό απέναντι στην 4η της βαθμολογίας Γκλάντμπαχ (0-0). Εμεινε έτσι ζωντανή στο κυνήγι του στόχου της, να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει η μάχη

της Λειψίας στην έδρα της με τη Χέρτα, αφού σε περίπτωση νίκης θα πιάσει την Ντόρτμουντ στη 2η θέση. (Μετά την ήττα της Μπορούσια στο Der Klassiker -0-1 η Μπάγερν). Στα άλλα παιχνίδια, η Χόφενχαϊμ υποδέχεται την Κολωνία. Μάχη μάλλον αδιάφορων που έστω με έναν βαθμό έκαστος μένουν μακριά από πονοκεφάλους παραμονής.  Η Αουγκσμπουργκ υποδέχεται την ουραγό Πάντερμπορν που προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες και δείχνει σημάδια ζωής στη μάχη παραμονής.

Μπουντεσλίγκα – Εμβόλιμη: Το σερί της Φορτούνα και η Σάλκε

Η Φορτούνα έχει ένα καλό αήττητο σερί και δείχνει έτοιμη να φορτσάρει για να αποφύγει ακόμα και το μπαράζ σωτηρίας. Αντίπαλός της απόψε η Σάλκε των δύο σερί ηττών μετά την επιστροφή στη δράση. Ο,τι κι αν αυτό μπορεί να συμβαίνει.

Τέλος, η Μάινζ πάει στην έδρα της ντεφορμέ Ουνιόν που έχει τρεις σερί ήττες και έχει έναν στόχο. Να υπερκεράσει το ντεζαβαντάζ της χειρότερης άμυνας της κατηγορίας. Και να πάρει νίκη-ανάσα που θα είναι τεράστιο βήμα σωτηρίας.

Δείτε ακόμηΠικρόχολα σχόλια για τον ΠΑΟΚ από αθλητική ιστοσελίδα της ΝιγηρίαςΜέχρι 300 άτομα στους αγώνες ποδοσφαίρου«Φωτιά» με τις δηλώσεις του βάζει ο πρόεδρος του Παναθηναικού
Keywords
Τυχαία Θέματα