Χάλι Μπέρι Instagram: Ολόγυμνη στο μπαλκόνι της κρεβατοκάμαράς της

Μια ολόγυμνη φωτογραφία της Χάλι Μπέρι, χωρίς να κρύβει τίποτα, πόσταρε ο σύντροφός της Βαν Χαντ για την Γιορτή της Μητέρας. «Χρόνια πολλά για τη γιορτή της μητέρας από τα βάθη της καρδιάς μου. …Σκατά, δεν έπρεπε να το δημοσιεύσω αυτό! Αλλά… πρέπει να το παραδεχτείς αυτό… είναι κορυφαίο!», έγραψε ο Χαντ ποστάροντας την ολόγυμνη φωτογραφία της Χάλι Μπέρι η οποία ακουμπά με τα οπίσθιά της στα κάγκελα του μπαλκονιού της κρεβατοκάμαράς της. Ο 54χρονος μουσικός ανέβασε στο Instagram την Κυριακή μια γυμνή φωτογραφία της εντυπωσιακής ηθοποιού, επιδεικνύοντας το ντεριέ της, καθώς στεκόταν στο μπαλκόνι της κρεβατοκάμαρας του σπιτιού της.

Τα προηγούμενα σούπερ σέξι στιγμιότυπα της Χάλι Μπέρι

Η φωτογραφία είχε εκπληκτική ομοιότητα με τη γυμνή φωτογραφία που μοιράστηκε η Χάλι Μπέρι πέρυσι, προκαλώντας σχεδόν αίσθηση στο διαδίκτυο. Ηταν ένα χρόνο πριν όταν η Μπέρι πόσταρε μια γυμνή της φωτό στο μπαλκόνι. Η 57χρονη ηθοποιός είχε δείξει τις διάσημες καμπύλες της γράφοντας στη λεζάντα προς τους 8,3 εκατομμύρια θαυμαστές της: «Κάνω ό,τι θέλω να κάνω». Πρόσθεσε ένα emoji με ένα φιλί με κόκκινα χείλη και ευχήθηκε στους θαυμαστές της «ευτυχισμένο Σάββατο». Η εντυπωσιακή ανάρτηση του 53χρονου μουσικού και συντρόφου της Χάλι Μπέρι έρχεται σε μια στιγμή που το ζευγάρι διανύει τον τέταρτο χρόνο σχέσης κατά τον οποίο είναι ιδιαίτερα εξωστρεφείς για όλα όσα μοιράζονται.

Το ζευγάρι αποκάλυψε τη σχέση του τον Σεπτέμβριο του 2020. Και οι δύο έχουν παιδιά από προηγούμενους γάμους, η Χάλι Μπέρι δύο, την 16χρονη Νάλα Αριέλα που απέκτησε με τον Γκάμπριελ Ομπρι και τον 10χρονο Ματσέο Ρόμπερτ από τον γάμο της με την Ολιβιέ Μαρτίνεζ. Ο Βαν Χαντ έχει έναν έφηβο γιο τον Ντρέικ.

Keywords
Τυχαία Θέματα