Χαμόγελα σε Λιβαδειά και Κέρκυρα, προβληματισμός στο Αγρίνιο

Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, η κατάσταση περιπλέκεται ακόμα πιο πολύ στην «ουρά» της βαθμολογίας, με τον Λεβαδειακό και την Κέρκυρα να είναι οι κερδισμένοι αυτής της αγωνιστικής.

Ο πέμπτος στη βαθμολογία Ατρόμητος πέρασε και αυτός νικηφόρα από τα Γιάννενα, επικρατώντας του γηπεδούχου ΠΑΣ με 2-1. Τάτος (23’)και Μήτρογλου (70’) οι σκόρερ για τους νικητές, ενώ για την ομάδα του Τάκη Λεμονή μείωσε με πέναλτι ο Μπακαγιόκο (75’).

Τη δεύτερη συνεχόμενη της νίκη,

σε διάστημα πέντε ημερών, κόντρα στον Παναιτωλικό πέτυχε η ομάδα του Λεβαδειακού, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα. Οι «Βοιωτοί» με δύο γκολ του Ναπολεόνι (35’, 41’) έφυγαν από το Αγρίνιο με το «χρυσό» τρίποντο στις αποσκευές τους, αφήνοντας τους γηπεδούχους προβληματισμένους για την εικόνα της ομάδας για ακόμα μία αγωνιστική.

Την ίδια μοίρα με τον Παναιτωλικό είχε και η ομάδα της Δόξας Δράμας, αφού γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα από την Κέρκυρα, αυτήν τη φορά στο νησί των «Φαιάκων» με 3-1. Ο Ιωάννου με δύο γκολ (20’, 50’) και ο Αγρίτης (75’) χάρισαν τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους, με τον Κυβελίδη στο 63’να μειώνει προσωρινά στο σκορ για τους Δραμινούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα