Χάνει ακόμα ένα στέλεχος η ΔΗΜΑΡ

Συνεχίζονται οι διαρροές στη ΔΗΜΑΡ, με τελευταίο «κρούσμα» την παραίτησή του υπευθύνου της αυτοδιοίκησης Ανδρέας Νεφελούδης.  Ο κ. Νεφελούδης ήταν μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και εκ των διαφωνούντων εξ αρχής με τη συμμετοχή του κόμματος στην κυβέρνηση.

Με σημερινή του επιστολή, προς τον πρόεδρο και τον γραμματέα της Δημοκρατικής Αριστεράς, ανακοίνωσε την απόφασή του.

Στην μακροσκελή επιστολή-κείμενο αιτιολόγησης

της απόφασής του, ο κ. Νεφελούδης, παραθέτει τις απόψεις του για το σύνολο των μέτρων που ψηφίστηκαν στα πλαίσια του «μνημονίου ΙΙΙ» σχετικά με τη Δημόσια Διοίκηση και την Αυτοδιοίκηση. Εκτιμά άλλωστε ότι «οι περισσότερες των προτάσεων ή των επιλογών της κυβέρνησης για την αυτοδιοίκηση, έρχονται σε ευθεία αντίθεση προς τις διακηρυγμένες θέσεις της ΔΗΜΑΡ για την Αυτοδιοίκηση όπως και σε ευθεία σύγκρουση με όλες τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του χώρου (ΚΕΔΕ, ΕΝΠΕ, ΠΕΔΑ κτλ)».

Σε μία σκληρή αποστροφή του λόγου του, τονίζει ότι δεν μπορεί ως αιρετός και εργαζόμενος στην αυτοδιοίκηση να εκπροσωπεί «το κόμμα που οδηγεί στον οικονομικό μαρασμό τον χώρο, που συναινεί στις αντισυνταγματικές διατάξεις και προωθεί οριζόντια μέτρα για το ανθρώπινο δυναμικό της αυτοδιοίκησης».

Keywords
Τυχαία Θέματα