Χάρι Στάιλς: Καταγγελία για παρενόχληση από θαυμάστρια

Μια γυναίκα που κατηγορείται για παρενόχληση του Χάρι Στάιλς αντιμετωπίζει καταγγελίες ότι έστειλε 8.000 κάρτες στον διάσημο τραγουδιστή σε λιγότερο από ένα μήνα, σύμφωνα με πληροφορίες από δικαστήριο του Λονδίνου. Η Μάιρα Καρβάλιο φαίνεται να έστειλε χειρόγραφες επιστολές και να παρήγγειλε online κάρτες που στάλθηκαν στον τραγουδιστή, όπως παραθέτει το δικαστήριο της περιοχής Χάροου.

Οι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι ορισμένες από αυτές τις κάρτες ήταν γαμήλιες. Η κατηγορούμενη, η οποία είναι υπήκοος Βραζιλίας,

παραμένει υπό κράτηση και η υπόθεση θα εξεταστεί στο δικαστήριο τον Απρίλιο. Η Μάιρα Καρβάλιο εμφανίστηκε στην ακρόαση μέσω βιντεοδιάσκεψης από τις γυναικείες φυλακές, όπου κρατείται, επιβεβαιώνοντας το όνομά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @harrystyles

Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, η Μάιρα Καρβάλιο έμενε σε ξενώνα στο δυτικό Λονδίνο από τον Δεκέμβριο χωρίς να το γνωρίζει η οικογένειά της. Δύο από τις επιστολές παραδόθηκαν προσωπικά στη διεύθυνση του τραγουδιστή. Η υπόθεση θα συνεχιστεί στις 19 Απριλίου, όταν η θαυμάστρια θα εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα