Χιλιάδες πολίτες μετακινούνται από σήμερα στους νέους σταθμούς του μετρό

Παραδόθηκαν σήμερα οι δύο νέοι σταθμοί του μετρό σε Περιστέρι και Ανθούπολη όπου υπολογίζεται ότι θα εξυπηρετούν καθημερινά 75 χιλιάδες επιβάτες πραγματοποιώντας τη διαδρομή Ανθούπολη-Σύνταγμα σε 12 λεπτά.

Στη χθεσινή (Παρασκευή) τελετή παράδοσης των δύο σταθμών από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ

Α.Ε., Χρίστο Τσίτουρα παρευρέθηκαν ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστής Χατζηδάκης, ο τέως Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων Μάκης Βορίδης, ο Μητροπολίτης Περιστερίου κ.κ. Χρυσόστομος, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών Νίκος Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, Νικόλαος Παπαθανάσης και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ ΑΕ Αλέξανδρος Δελούκας και ο Ιωάννης Οικονόμου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ.

Ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε τροποποιήσεις των δρομολογίων στην περιοχή των δύο σταθμών και για περισσότερες πληροφορίες, το επιβατικό κοινό μπορεί να απευθύνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση oasa.gr και ametro.gr και στο 185.

Keywords
Τυχαία Θέματα