Χριστίνα Παππά – Κλαούντιο Κολντεμπέλα: “Δεν έχουμε πλέον επαφές”

Για τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα αλλά και το γεγονός ότι θα γίνει γιαγιά, μίλησε η ηθοποιός Χριστίνα Παππά. Μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, είπε ότι δεν έχει πια επαφές με τον πρώην άνδρα της Κλαούντιο Κολντεμπέλα: “Δεν έχουμε καμία επαφή. Είναι ο μόνος που δεν έχουμε καμία επαφή. Υπήρχε λίγο άσχημο τέλος, αλλά δεν θέλω να μιλάμε. Έχουν περάσει τόσα χρόνια. Εγώ δεν έχω καμία κόντρα. Και τώρα που άκουγα ότι πεθαίνει κόσμος με τον κορονοϊό στην Ιταλία, πήρα ένα γνωστό μας και του

είπα να πάρει τηλέφωνο στην οικογένειά του να μάθει αν είναι καλά. Μου έχει πει κάτι όταν χωρίζαμε που δεν θα το ξεχάσω. Μου έχει ρίξει μια κακία. Αλλά πάντα στις προσευχές μου λέω να είναι καλά και χαίρομαι να είναι καλά”.

Για την εγκυμοσύνη της Άννας Μπεζάν και για τον ερχομό του πρώτου της εγγονού αποκάλυψε: “Είναι στον τρίτο. Να σας πω την αλήθεια, δεν ξέρω και πολλά. Γνωρίστηκαν με τον Δημήτρη τέλη Νοεμβρίου. Έμεινε έγκυος τον Ιανουάριο. Είχαν πάει ένα ταξίδι στο Παρίσι κι έγινε εκεί. Είναι Παριζιάνικο το μωρό. Η κοπέλα είναι ηθοποιός. Είναι Ελληνίδα. Έχει γεννηθεί εδώ. Δεν ξέρω πολλά. Την έχω γνωρίσει. Είναι γλυκύτατο πλάσμα. Μια φωνή μαγική. Είναι πολύ ταλαντούχα γιατί την έβλεπα σε μια σειρά που πρωταγωνιστούσε. Είναι 4 μήνες μαζί, να του κάνει το κλικ”. Δεν δίστασε μάλιστα να προσθέσει: “Είναι ένα κορίτσι βασανισμένο. Και αυτό με έχει φέρει εμένα πολύ κοντά της. Είναι ένα αξιόλογο, καλλιεργημένο και έξυπνο κορίτσι. Εγώ της είπα να με νιώθει σαν μαμά της. Μένουν μαζί τα παιδιά τώρα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα