Δανάη Μιχαλάκη πατέρας: Το φύλο του μωρού που περιμένει η κόρη του

Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν σε λίγο καιρό, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ «Η Παραλία» ανακοίνωσε νωρίτερα, τον Αύγουστο την εγκυμοσύνη της με μια ανάρτηση στο Instagram ανήμερα των γενεθλίων της. Το φύλο του μωρού αποκάλυψε ο πατέρας της στην κάμερα του «Happy Day». Όπως είπε, η κόρη του θα αποκτήσει ένα κοριτσάκι. «Κορίτσι θα είναι, δεν ξέρω αν το ξέρετε. Το ανακοίνωσα εγώ τώρα»

είπε ο Γιώργος Μιχαλάκης. H Δανάη Μιχαλάκη και ο επίσης ηθοποιός, Γιώργος Παπαγεωργίου, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στη Σύρο, τον Αύγουστο του 2021.

Ο γάμος του ζευγαριού

«Δεν ήταν κάτι εντελώς ξαφνικό, το είχαμε συζητήσει. Όμως η έκπληξη υπήρχε. Δεν το περίμενε ότι θα γίνει. Έγινε ένα χρόνο πριν τον γάμο, στα γενέθλιά της, σε μια παραδοσιακή και ρομαντική ταβέρνα. Υπό τους ήχους δύο κανταδόρων, της έδωσα το μονόπετρο. Υπάρχει όμως και μια λεπτομέρεια που παραλίγο να χαλάσει αυτήν τη ρομάντζα. Είχα πάρει ένα κουτί για το δαχτυλίδι και μέσα υπήρχε ένα φωτάκι, το οποίο φώτιζε διακριτικά κι ωραία το μονόπετρο, αν άνοιγες το κουτί από τη σωστή μεριά. Έτσι όπως ήταν το κουτί, η Δανάη πήγε να το ανοίξει από την κάτω μεριά, με αποτέλεσμα να χαλάσει όλο το εφέ» είχε αναφέρει ο Γιώργος Παπαγεωργίου για την πρόταση γάμου που έκανε στη σύζυγό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δανάη Μιχαλάκη,danai michalaki