Δάνειο πέντε εκατ. ευρώ για τον Παναθηναϊκό

Εγκρίθηκε στη διάρκεια της σημερινής (Παρασκευή, 17/05) γενικής συνέλευσης του Παναθηναϊκού, το ομολογιακό δάνειο ύψους 5 εκ. ευρώ. Εν τω μεταξύ, γνωστοποιήθηκε και το όνομα της εταιρείας με την οποία υπεγράφη η σύμβαση , η οποία είναι συμφερόντων του προέδρου της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου και ονομάζεται Sortivo International Ltd.

Στα ταμεία της πράσινης ΠΑΕ έχει μπει το 1.5 εκ. ευρώ και θα ακολουθήσουν άλλες δύο δόσεις ύψους 3 εκ., ενώ 500.000 ευρώ θα εισπραχθούν στην τρίτη και

τελευταία.

«Δεν είμαστε εναντίον του Ολυμπιακού ή οποιασδήποτε άλλης ομάδας, ούτε υπάρχει θέμα δημιουργίας μπλοκ με τον ΠΑΟΚ. Απλά διαφωνούμε με τον τρόπο που η διοίκηση του Ολυμπιακού χειρίζεται τις δυνάμεις που της δίνει η θέση που έχει, διαφωνούμε πάρα πολύ με τον τρόπο που λειτουργεί η Σούπερ Λίγκα, διαφωνούμε, δε, ακόμα περισσότερο με την ΕΠΟ. Υπάρχουν ποινικές έρευνες για τη διοίκηση της ΕΠΟ. Πάντως δεν έχουμε μέτωπο κατά του Ολυμπιακού», ανέφερε στο περιθώρια της Συνέλευσης ο διοικητικός ηγέτης των «πρασίνων», Γιάννης Αλαφούζος.

Keywords
Τυχαία Θέματα