Δεύτερη υπόθεση παιδεραστίας στο Ρέθυμνο

Πριν ακόμα «καταλαγιάσει» η οργή των κατοίκων του Ρεθύμνου για την υπόθεση παιδεραστίας στην περιοχή με τον προπονητή μπάσκετ Νίκο Σειραγάκη, ξέσπασε άλλο ένα κρούσμα αποπλάνησης ανηλίκων.

Πρόκειται για έναν 50χρονο καθηγητή φυσικής αγωγής, ο οποίος υπηρετεί σε λύκειο του Ρεθύμνου και είναι παντρεμένος με καθηγήτρια και πατέρας δύο παιδιών. Ο 50χρονος συνελήφθη χθες το βράδυ στην πόλη του Ρεθύμνου μετά από ένταλμα που εξέδωσε σε βάρος του η ανακρίτρια για τη διάπραξη σεξουαλικών εγκλημάτων σε βάρος ανήλικων

κοριτσιών, τα οποία φέρεται να είχε αποπλανήσει.

Προτού, τον συλλάβουν οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο σπίτι του για να διεξάγον επί τόπου έρευνα. Κατά τη διάρκεια της κατ' οίκον έρευνας, ο 50χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και αυτοτραυματίστηκε στον λαιμό και στην κοιλιά. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η ιστορία έγινε γνωστή στις αρχές, όταν τα ανήλικα κορίτσια, 14 ετών μίλησαν στους γονείς τους, την ίδια περίοδο που είχε συλληφθεί ο Σειραγάκης. Σύμφωνα με τις καταγγελίες των κοριτσιών ο 50χρονος προπονητής τα είχε αποπλανήσει, όταν αυτά ήταν 12(!) ετών μέσα στο σπίτι του. Ο εν λόγω προπονητής, που πρόσφατα είχε ανοίξει και δικό του γυμναστήριο, φέρεται να διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον Σειραγάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα