«Δείχνει» Παπανδρέου, Λαυρεντιάδη και media ο Τσοχατζόπουλος

Τρίτη ημέρα απολογίας του Άκη Τσοχατζόπουλου στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων και ο ίδιος συνεχίζει να μιλά για πολιτική στοχοποίηση, επιμένοντας ότι είναι αθώος. Απολογούμενος στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο πρώην υπουργός επέμεινε στα περί μεθόδευσης εξόντωσής του, αναφέροντας ως παράδειγμα την έρευνα του Κοινοβουλίου για τα υποβρύχια αποκλειστικά για το πρόσωπό του και ενώ η υπόθεση βρισκόταν σε εξέλιξη έξι χρόνια μετά τη δική του θητεία. «Η Βουλή

το κουκούλωσε, αρνήθηκε να ελέγξει», σχολίασε.

Μάλιστα, ο κ. Τσοχατζόπουλος κατονόμασε τους ανθρώπους που κατά τον ίδιο βρίσκονται πίσω από τη «λάσπη» στο όνομά του, αναφέροντας τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και στελέχη του χώρου των media» και εκτιμώντας ότι και στην παρούσα φάση «αμυδρά διαμορφώνεται κάτι ανάλογο, με άλλες συνθέσεις, βεβαίως, καθώς άλλαξαν τα πρόσωπα».

«Εις βάρος μου δεν υπάρχει καμία δωροδοκία. Ούτε ζήτησα, ούτε πήρα ανταλλάγματα», δήλωσε ακόμη μια φορά, ενώ σε ερώτηση του αναπληρωτή εισαγγελέα, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, προκείμενου να σχολιάσει τα λεγόμενα της λογίστριάς του, Φρόσως Λαμπροπουλου, σχετικά με την εταιρεία Nobilis, ο κατηγορούμενος έχασε την ψυχραιμία του. «Με κουτσομπολιά θα με αγγίξετε, κ. Εισαγγελέα; Αυτά είναι κουτσομπολιά και παραμύθια».

«Αυτή είναι η πραγματικότητα του κατηγορουμένου», παρενέβη ο πρόεδρος, Χρήστος Κατσιάνης.

Σε δήλωση με την οποία ξεκίνησε την απολογία του σήμερα Τετάρτη, ο Ακης Τσοχατζόπουλος αναφέρθηκε στο χθεσινό περιστατικό αποβολής του συνηγόρου του, μιλώντας για κάτι «πρωτοφανές», καθώς και για «άνωθεν επιρροές» και «περιρρέουσα ατμόσφαιρα». Στο χθεσινό επεισόδιο με τα «αμαρτωλά λεφτά», αναφέρθηκε και ο αναπληρωτής εισαγγελέας, εκτιμώντας ότι: «Η κατηγορία είναι επί των ώμων του κατηγορουμένου, μέχρι να εκδοθεί απόφαση, και ο εισαγγελέας δικαιούται και υποχρεούται να χρησιμοποιεί αυτά που λέει το βούλευμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα