Δεν εφαρμόζεται το πρόγραμμα σίτισης των μαθητών

Πρακτικά ανεφάρμοστο παραμένει το πρόγραμμα σίτισης των μαθητών, που είχε εξαγγείλει το υπουργείο Παιδείας, όπως ομολογούν γονείς και κηδεμόνες, κατόπιν και της παραδοχής της ίδιας της υφυπουργού Εύης Χριστοφιλοπούλου, ότι δεν υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα, ενώ καθορίζονται ορισμένες τεχνικές λεπτομέρειες.

Όπως δήλωσε σχετικά στο «ΣΚΑΪ» ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Αχαρνών Κώστας Καρυδάκης, «δεν υπάρχει η σχετική ενημέρωση και σε πολλά

σχολεία που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, τη λύση προσπαθούν να δώσουν οι σύλλογοι γονέων, ιδιωτικές επιχειρήσεις και οι καθηγητές και δάσκαλοι».

Πρόσθεσε, επίσης, ότι «υπάρχει πρόταση από ιδιωτικό φορέα να παρέχει τροφή και ένδυση σε παιδιά ορισμένων σχολείων της περιοχής, αλλά και αυτό έχει ‘’κολλήσει’’ στο υπουργείο».

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο βουλευτής της ΝΔ και αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, κάνοντας λόγο για αναξιοπιστία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου. Τέλος, την πρόθεσή του να φέρει το θέμα στη Βουλή, εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Πηγή: news.in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα