Δεν ρισκάρει

Η ενδεκάδα του Άρη στον αγώνα με το Λεβαδειακό είναι η βάση στην οποία αναμένεται να στηριχθεί το Σάββατο ο Σούλης Παπαδόπουλος. Είναι αμφίβολο αν αλλάξει κάτι, αφενός μεν γιατί είναι ξεκάθαρο ότι ο 46χρονος προπονητής δεν αρέσκεται σε μεγάλες διαφοροποιήσεις σχηματισμού με δεδομένο ότι είμαστε στις τελευταίες αγωνιστικές και δεν υπάρχει χώρος για πειράματα, αφετέρου δε γιατί πράγματι στον αγώνα με το Λεβαδειακό στο Κλεάνθης Βικελίδης οι κίτρινοι έκαναν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις τους και σίγουρα την πιο παραγωγική.

Το κομμάτι της τακτικής πάντα επιδέχεται βελτιώσεις και σε συγκεκριμένους

τομείς γίνονται παρεμβάσεις σε όλο το διάστημα της διακοπής. Ο Παπαδόπουλος επιμένει για κοντινές αποστάσεις στις γραμμές και για πίεση που αποσκοπεί στο να συλλάβουν οι παίκτες του ανοργάνωτη την αντίπαλη άμυνα, εκδηλώνοντας γρήγορα επίθεση για να ανοίξουν το σκορ, καθώς περιμένει ότι ο Πανθρακικός το Σάββατο θα έχει ως βασικό του προσανατολισμό την αποφυγή της παραβίασης της εστίας του.

Διούδης στα γκολπόστ, Πουλίδο και Παπαζαχαρίας στόπερ και Καζναφέρης (δεξιά), Ζαραδούκας (αριστερά) στην άμυνα, Κοέλιο, Παπαστεριανός και Τάτος στην τριάδα των χαφ και Γιαννιώτας (δεξιά), Διαμαντάκος(αριστερά) και Αγκάνθο στην επίθεση, είναι η πιθανή ενδεκάδα στην οποία, ακόμη και εφόσον αποφασιστει να αλλάξει κάτι, δεν πρέπει να αναμένεται πάνω από μία αλλαγή.

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα