Δένδιας: Υποχρέωση να εξασφαλίσουμε τις ξένες επενδύσεις

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Πολύγυρου Θεσσαλονίκης μετέβη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, προκειμένου να ενημερωθεί για τις έρευνες σχετικά με την επίθεση με μολότοφ και καραμπίνες στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός, στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Σε δηλώσεις του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε τα εξής: «η Ελλάδα είναι ευρωπαϊκό κράτος δικαίου, έχουμε την υποχρέωση

να εξασφαλίσουμε τις ξένες επενδύσεις που γίνονται στη χώρα», και τόνισε ότι οι επενδύσεις είναι «η μόνη λύση για να αντιμετωπίσουμε το τεράστιο, δραματικό πρόβλημα της ανεργίας».

Εν τω μεταξύ, συνελήφθη από την αστυνομία ένας 54χρονος άνδρας, ως ηθικός αυτουργός, για συμμετοχή στην επίθεση με μολότοφ και καραμπίνες που έγινε στη μία μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός, στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Την επίθεση στο εργοτάξιο καταδίκασε νωρίτερα το ΚΚΕ, κάνοντας λόγο για προβοκατόρικη ενέργεια.

Για «τρομοκρατική επίθεση» έκανε λόγο την Κυριακή ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ζητώντας άμεσες ενέργειες από την πλευρά του κράτους, προκειμένου να «ξεκαθαρίσει το τοπίο» και σημειώνοντας πως το περιστατικό δημιουργεί ερωτηματικά για τις προθέσεις των δραστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα