Διαδικτυακά «πυρά» των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον Γιάννη Πρετεντέρη

«Επίθεση» εξαπέλυσε μέσω Twitter ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά του δημοσιογράφου του Mega Γιάννη Πρετεντέρη, καταγγέλλοντάς τον για αποκλεισμό στελεχών του κόμματός του από την εκπομπή του, «Ανατροπή».

Εν

συνεχεία, ο βουλευτής και γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος Κώστας Μαρκόπουλος, πάλι μέσω Twitter έδωσε εντολή «να μην εμφανίζεται κανένα στέλεχος του κόμματος σε εκπομπές όπου εμφανίζεται και εν λόγω δημοσιογράφος».

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος έγραψε στο Τwitter του: «Ο Πρετεντέρης αποκλείει από την εκπομπή του για τρίτη φορά παράνομα τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ας του απαντήσουμε μαζικά όλοι μαζί» .

Μέσα σε λίγα λεπτά ο κ. Μαρκόπουλος συνέχισε μέσω του Twitter, όπου και έγραψε πως «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μετά την απαράδεκτη ενέργειά του κ. Πρετεντέρη να μας αγνοεί δηλώνουμε ότι αρνούμαστε να εμφανιζόμαστε όπου είναι ο ίδιος», ενώ επέμεινε γράφοντας λίγο αργότερα: «Πρετεντέρης και Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν θα ξανασυναντηθούν πια...» και λίγο αργότερα απαντώντας σε κάποιο διαδικτυακό του φίλο: «Απλώστε το θέμα δυνατά ΠΑΝΤΟΥ. Να πάρουν όλοι το μήνυμα και να σέβονται. Ο κ. Πρετεντέρης ας μείνει με τον κολλητό κ. Κουβέλη».

Keywords
Τυχαία Θέματα