«Διαφορετικό παιχνίδι ο τελικός»

Στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, ο προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Δώνης, δήλωσε χαρούμενος από την πορεία της ομάδας του, ενώ ανέφερε πως οι «Περιστεριώτες» θα χαρούν το ματς ότι και αν γίνει.

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη:

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι διανύσαμε μια ωραία διαδρομή για να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Πρώτα στους παίκτες μου

που αυτή τη σεζόν με κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενο, αλλά και όλους όσους βρίσκονται γύρω από την ομάδα. Θεωρώ ότι δουλέψαμε τέλεια και έτσι είμαστε μέσα σ’ όλους τους θεσμούς.

Όταν μιλάμε για έναν τελικό, δεν μπορούμε να δίνουμε πολύ μεγάλες διαφορές σε ποια ομάδα είναι το φαβορί. Ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλος. Δεν κερδίζει μόνο η ομάδα που έχει ποιότητα. Θα βάλουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε δουλέψει.

Όταν μιλάμε για έναν τελικό είναι διαφορετικό παιχνίδι από τα προηγούμενα. Από την στιγμή που η ομάδα μας έχει ανταποκριθεί πλήρως είναι πολύ θετικό για μας. εμείς ξέρουμε πως έχουμε φτάσει ως εδώ. Είναι πολύ ιστορικός για τον Ατρόμητο. Φτάσαμε από πολύ δύσκολα παιχνίδια. Κερδίσαμε κάποια από αυτά πολύ δύσκολα. Το κάθε παιχνίδι είναι τόσο σημαντικό και είναι μεγάλο το άγχος σα να ήταν τελικός. Είχα περισσότερο άγχος όταν παίξαμε στην Επανομή. Όταν ο αντίπαλος είναι υποδεέστερος και αποκλειστείς καταλαβαίνεις το χτύπημα για την ομάδα".

Για τους Μήτρογλου, Τάτο ανέφερε: «Θέλω να τους δω μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να μην πει κανείς τίποτα για την εμφάνισή τους. Αυτό τους είπα. Τους τόνισαν ότι είτε παίξουν καλά είτε όχι πάλι κάποιοι θα πουν κάτι. Γι αυτό το σημαντικό είναι να παίξουν ελεύθερα και να κάνουν τέτοια εμφάνιση που να μην αφήσει σε κανέναν το περιθώρια να πει κάτι».

Για την παρουσία του Ερνέστο Βαλβέρδε στην Ελλάδα: «Είχα πει ότι δεν συγκρίνω Έλληνες με ξένους προπονητές. Ο κ. Βαλβέρδε έχει έργο. Πέρα από το πλάνο και το σχέδιο που εφαρμόζει στο γήπεδο, είναι ένας άνθρωπος που δεν τον έχω δει ποτέ να εξοργίζεται. Είναι πολύ σοβαρός και μου έχει κάνει εντύπωση ως άνθρωπος. Έχει προσφέρει πολλά πράγματα στον Ολυμπιακό. Είναι διαφορετικό τι προσφέρει ο Δώνης στον Ατρόμητο, ο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό και τι αφήνουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα