Διάψευση για… «άγνωστη συνάντηση» Παπανδρέου με Βενιζέλο

Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου διαψεύδουν ότι υπήρξε “άγνωστη συνάντηση” με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, όπως προαναγγέλλεται ότι θα “αποκαλυφθεί” στο κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας “Real News”.

Στην πραγματικότητα, όπως αναφέρει ο συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, σε θέματα Τύπου, Γιώργος

Ελενόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στους διαδρόμους της Βουλής κατά τη διάρκεια της εκλογής αντιπροέδρου και ο κ. Βενιζέλος προσκάλεσε στο γραφείο του τον κ. Παπανδρέου, όπου στη διάρκεια 1-2 λεπτών συμφώνησαν να συναντηθούν για να συζητήσουν θέματα εξωτερικής πολιτικής, τα οποία ο κ. Βενιζέλος χειρίζεται σε κυβερνητικό επίπεδο.
Ειδικότερα, ο κ. Ελενόπουλος, απαντώντας στη σχετική ερώτηση, δήλωσε:

“Δεν γνωρίζω το περιεχόμενο του δημοσιεύματος, θα το δούμε αργότερα. Ως εκ τούτου δεν μπορώ και να το σχολιάσω.

Όμως, επειδή η εφημερίδα προαναγγέλλει για το αυριανό της φύλλο μια “άγνωστη συνάντηση” Γιώργου Παπανδρέου – Ευάγγελου Βενιζέλου, μπορώ να πω το εξής:

Δεν υπήρξε καμία “άγνωστη συνάντηση”.

Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Παπανδρέου συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, στη Βουλή, την ώρα της ψηφοφορίας για την κάλυψη της κενής θέσης του Αντιπροέδρου.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος προσκάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου στο γραφείο του, όπου μίλησαν για 1-2 λεπτά προκειμένου να συνεννοηθούν για μια συνάντηση την προσεχή περίοδο, για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής, καθώς ο Βαγγέλης Βενιζέλος ανέλαβε το Υπουργείο Εξωτερικών και ο Γιώργος Παπανδρέου έχει διατελέσει υπουργός για πολλά χρόνια στο ίδιο υπουργείο. Δεν υπάρχει τίποτα το περίεργο και τίποτα πέραν αυτού”.

Keywords
Τυχαία Θέματα