Διάρρηξη Γιάννη Βλαστάρη: Περιπέτεια για τον σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη

Το βράδυ της Τετάρτης διαρρήκτες εισέβαλαν στην οικία του δημοσιογράφου Γιάννη Βλαστάρη στα Βόρεια Προάστια. Οι δράστες άρπαξαν χρήματα και τιμαλφή και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην διευθυντής της “Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας” Γ. Βλαστάρης είναι σύμβουλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ποιος είναι ο Γιάννης Βλαστάρης

Ξεκινώντας από την “Καθηµερινή” της Ελένης Βλάχου το 1979, ο Γιάννης Βλαστάρης πέρασε από όλα τα ρεπορτάζ. Από το πολιτικό µέχρι το ελεύθερο ρεπορτάζ. Επί 20 χρόνια ήταν διευθυντής της “Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας” (επί Κίτσου

Τεγόπουλου) και του εξαιρετικά επιτυχηµένου περιοδικού “Εψιλον”, το οποίο ο ίδιος σχεδίασε το 1990, καθιερώνοντας µέσα από αυτό, τον θεσµό των ειδικών εκδόσεων στον ελληνικό Τύπο. Από την “Ελευθεροτυπία” αποχώρησε το 2010, έπειτα από διαφωνία με τη Μάνια Τεγοπούλου. Η ιστορική εφηµερίδα έβαλε λουκέτο περίπου ενάµιση χρόνο αργότερα, όταν ο ίδιος πλέον ήταν εκδότης και διευθυντής στην οικονοµική εφηµερίδα “Ισοτιµία”.

Η θητεία του στα ΜΜΕ περιλαμβάνει ακόμα τις εφημερίδες “Ποντίκι”, “Εγνατία”, “Κέρδος” και “Επενδυτής” και το περιοδικό “Ενα”, όπου είχε διευθυντή τον Παύλο Μπακογιάννη, την ΕΡΤ, ενώ έχει εργαστεί και στον χώρο του ραδιοφώνου, και συγκεκριμένα στην ΕΡΑ και στον Flash 96,1.

Keywords
Τυχαία Θέματα