Διαζύγιο Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Γιάννης Νταλιάνης: Η αντίδραση του ηθοποιού

Η είδηση του χωρισμού της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και του Γιάννη Νταλιάνη, έπειτα από 18 χρόνια γάμου, ήταν απρόσμενη και ξαφνική. Σύμφωνα με αναφορές της Real Life, η κρίση που εμφανίστηκε στη σχέση τους δεν ξεπεράστηκε και, έτσι, έλαβαν από κοινού την απόφαση να ακολουθήσουν πια χωριστούς δρόμους. Όπως έχουν εξελιχθεί τα γεγονότα, γνωρίζουμε ότι οι δυο τους ζουν ακόμα κάτω από την ίδια στέγη. Ταυτόχρονα, συνεργάζονται θεατρικά

στη νέα παραγωγή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, όπου ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί και η σύζυγος του σκηνοθετεί. Κύριο μέλημά τους, ωστόσο, είναι η από κοινού φροντίδα των παιδιών τους.

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος συνάντησαν τον ηθοποιό Γιάννη Νταλιάνη, ο οποίος απέφυγε να απαντήσει για το δημοσίευμα χωρισμού του από τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου. «Δεν θέλω ούτε να σχολιάσω, αλλά ούτε να διαψεύσω κάτι για τα δημοσιεύματα. Ευχαριστώ πολύ, μια χαρά όλα» ανέφερε χαμογελώντας στην κάμερα ο ηθοποιός.

Η σχέση του πρώην ζευγαριού

Ο Γιάννης Νταλιάνης και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Ίχνη» του MEGA το 2007. Δύο χρόνια αργότερα, το ζευγάρι παντρεύτηκε και απέκτησε δυο κόρες, τη Μαρίνα και την Έλλη. Μάλιστα η 12χρονη κόρη τους, Έλλη, συμμετείχε στην πετυχημένη σειρά της ΕΡΤ, «Αγάπη Παράνομη». Όσον αφορά τα επαγγελματικά τους, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου πρωταγωνιστεί για τρίτη σεζόν στη σειρά του Alpha, «Σασμός», ενώ ο Γιάννης Νταλιάνης στην καθημερινή σειρά του ίδιου καναλιού «Ο Παράδεισος των κυριών».

Ο Γιάννης Νταλιάνης σε δηλώσεις του στο Happy Day είχε αναφερθεί στη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, αλλά και το πώς συνεργάζονται μαζί, όταν βρεθούν κάτω από την ίδια καλλιτεχνική δουλειά. «Με την Μαριλίτα δεν έχουμε έρθει σε σύγκρουση, αλλά υπάρχουν πάντα έντονες συζητήσεις και επειδή γνωριζόμαστε εννοείται ότι δεν κρατάμε δήθεν προσχήματα ευγενείας, πάντα είμαστε πιο ειλικρινείς ο ένας με τον άλλο με αποτέλεσμα να είναι και καλύτερο το τελικό αποτέλεσμα», δήλωνε ο ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διαζύγιο Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Γιάννης Νταλιάνης,diazygio marilita labropoulou – giannis ntalianis