Διεθνής έκθεση MEDEXPO στην Σαουδική Αραβία

Στις 6 με 8 Απριλίου 2013 θα πραγματοποιηθεί η έκθεση MEDEXPO στην Σαουδική Αραβία (www.medexposaudi.com), υπό την αιγίδα του Πρίγκιπα Mishaal bin Abdulaziz bin Majed, Κυβερνήτη της Τζέντα.

Η έκθεση υποστηρίζεται από το Υπουργείο Υγείας είναι μια διεθνής έκθεση υγειονομικής περίθαλψης και παράλληλα ένα φόρουμ που σχετίζεται με ένα ευρύ φάσμα των τομέων της Υγείας, συμπεριλαμβανομένης της Ιατρικής, της Οδοντιατρικής, της Οφθαλμολογίας, των Εργαστηρίων, της Φαρμακευτική & Βιο-Τεχνολογίας και του Ιατρικού Τουρισμού.

Αναμένεται

να προσελκύσει κυρίως επισκέπτες από τις χώρες του Κόλπου (Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κουβέιτ, Μπαχρέιν και Ομάν) και την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Η έκθεση διοργανώνεται από την DMG events ενώ το στήσιμο της ανέλαβε η ελληνική εταιρεία IMI EXPOSYSTEM (www.groupimi.com). Ο project manager της ΙΜΙ GROUP EXPOSYSTEM κ. John Chrysicopoulos, δήλωσε ότι «στόχος της εταιρείας είναι να καταστεί η κορυφαία εταιρεία στην περιοχή στον τομέα των εκθέσεων σε ένα ευρύ φάσμα τομέων από την φαρμακευτική ως τα υλικά κατασκευής.»

Keywords
Τυχαία Θέματα