Δημ. Ελευθερόπουλος: «Η επιβίωση είναι το παν»

Παρόλο που ο Πανιώνιος βρίσκεται σε υψηλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα, ο προπονητής του, Δημήτρης Ελευθερόπουλος εμφανίζεται ιδιαίτερα μετριοπαθής, καθώς δηλώνει πως στόχος είναι η αποφυγή του υποβιβασμού. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, ο κ. Ελευθερόπουλος σημειώνει πως οι μέρες του ως ποδοσφαιριστής, του φαίνονται πολύ μακρινές, ενώ αναφορικά με τις δικές του επιθυμίες, δηλώνει πως τα όνειρά του μπορούν να περιμένουν.

Πιο

συγκεκριμένα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Δεν το περίμενα ότι θα λάτρευα περισσότερο την προπονητική από την ποδοσφαιρική καριέρα μου. Ως αθλητής μπορείς να βελτιωθείς, αλλά υπάρχουν και όρια. Ως προπονητής δεν υπάρχει πραγματικά όριο τού τι μπορείς να μάθεις. Μ' αυτό ως δεδομένο, οι μέρες ως ποδοσφαιριστής μού φαίνονται πολύ μακρινές.

»Θέλουμε να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Το ξέρω, ακούγεται περίεργο αλλά στο μυαλό μας δεν αλλάζει. Η βιωσιμότητα είναι το παν. Και φυσικά η οικονομική επιβίωση του Πανιωνίου.

»Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό. Η ομάδα μου μαθαίνει και δείχνει πρόοδο μέσα στο γήπεδο. Παρόλα αυτά μας ενδιαφέρουν τα... βρεφικά βήματα. Προτιμώ να επικεντρώνομαι στα σχέδιά μου , όχι στα όνειρά μου.  Αυτά μπορούν να περιμένουν και δεν βιάζομαι.»

Keywords
Τυχαία Θέματα