Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Με την Ελισάβετ Σπανού δεν είχαμε ποτέ σχέση»

Τις φήμες που τον ήθελαν να βρίσκεται σε σχέση με την Ελισάβετ Σπανού διέψευσε ο Δημήτρης Αποστόλου, σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Like».
«Δεν είμαι με την Ελισάβετ Σπανού, δεν είχαμε ποτέ σχέση», δήλωσε το μοντέλο.

«Θα μπορούσε να ξεκινήσει κάτι, άλλα έμεινε στο πλαίσιο του φλερτ. Δεν έφτασε ποτέ στο σημείο ώστε να χρεωθεί σχέση».

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου περιέγραψε πώς είναι για εκείνον η ιδανική γυναίκα:

«Ιδανική είναι αυτή που θα με κρατάει

ήρεμο. Πριν από ένα μήνα, θα σου έλεγα ψηλή, μελαχρινή, αθλητική και να είναι κοντά στο στιλ μου, αλλά μόνο αυτά δεν μπορούν να σε κρατήσουν σε μια σχέση και να σου προσφέρουν την ηρεμία που αποζητάς, δεν έχει νόημα», αποκαλύπτοντας παράλληλα: «Έχω υπάρξει σε σχέση που δεν ήμουν πιστός και το ομολόγησα, αλλά έχω υπάρξει σε σχέσεις που ήμουν πιστός, άλλα έπρεπε να απολογούμαι γιατί δεν πίστευαν ότι ήμουν».
Για το αν το modeling τον βοήθησε στη σχέση του με το άλλο φύλο, ο Δημήτρης είπε: «Δεν έχει σημασία αν έχω η όχι όποια κοπέλα θέλω. Το πρόβλημα είναι ότι οι γυναίκες είτε του χώρου, είτε εκτός χώρου, έχουν τις ίδιες ανασφάλειες. Σου λέει: “ Εσύ πας στο εξωτερικό, ανακατεύεσαι με τόσες γυναίκες, πως γίνεται να θέλεις εμένα.” Αυτή η καθημερινή απολογία είναι μεν διασκεδαστική, αλλά πολλές φορές γίνεται κουραστική. Είναι δύσκολο να έχεις κοπέλα όταν κάνεις αυτή τη δουλειά».

Keywords
Τυχαία Θέματα