Διπλό μέσα στη Δράμα με υπογραφή Αγρίτη

Η εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, ανάμεσα στη Δόξα Δράμας και την Κέρκυρα (15:00) στο «Καυταντζόγλειο», έβγαλε μεγάλο νικητή τους φιλοξενούμενους.

Η ομάδα της Κέρκυρας έκανε σπουδαίο διπλό (0-1), με τον χρυσό σκόρερ Αγρίτη (20’) να χαρίζει το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του δίνοντας βαθιά «ανάσα» στη δύσκολη συνέχεια για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες επί του

Παναιτωλικού, ξεκίνησαν με το «αριστερό» το ματς και αυτό γιατί η ομάδα της Κέρκυρας ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ. Ύστερα από έξοχη μπαλιά του Ερίθε, ο Αγρίτης με πλασέ στο 20’ παραβίασε την εστία του Σέρεμετ, «γράφοντας» το 1-0 για του «Φαίακες».

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δείξει νωρίτερα τις διαθέσεις τους, με τον Ιωάννου να σημαδεύει στο 19’ το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των Δραμινών», ενώ στη συνέχεια του ματς και μέχρι οι δύο ομάδες να κατευθυνθούν στα αποδυτήρια, δε δυσκολεύτηκαν να ελέγξουν το ρυθμό του παιχνιδιού.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μην απειλούν τις αντίπαλες εστίες και το θέαμα να μη μπορεί να ζεστάνει τους ελάχιστους «ήρωες» που βρέθηκαν στις κερκίδες του «Καυταντζογλείου». Η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία για την ομάδα της Δόξας ήρθε στο 64’, όταν ο Κυβελίδης δεν κατάφερε να νικήσει τον Γκαλίνοβιτς, με τον Κροάτη γκολκίπερ να διατηρεί το υπέρ της ομάδας του 1-0.

Ο Λίμα απείλησε για τους γηπεδούχους με σουτ στο 79,’ με τη μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Γκαλίνοβιτς, ενώ παρόμοια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Κυβελίδη (84’). Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι και το τέλος των καθυστερήσεων του ματς, με την ομάδα του Χάβι Γκράθια να πανηγυρίζει το υπερπολύτιμο διπλό.

Keywords
Τυχαία Θέματα