Δώνης: «Τα μέγιστα στον τελικό»

Ο προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Δώνης, στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι (0-2), ανέφερε πως το πρωτάθλημα τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα του.

Ο ίδιος τόνισε επίσης για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, ότι πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια και ότι

θα κάνουν τα μέγιστα το ερχόμενο Σάββατο στον τελικό Κυπέλου με τους «ερυθρόλευκους».

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη:

«Τελείωσε ένα πρωτάθλημα για εμάς όπου η αλήθεια είναι ότι άσχετα με τη σημερινή ήττα, τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ομάδα τερμάτισε στην τέταρτη θέση και πλέον εξασφαλίσαμε τη συμμετοχή μας στα πλέι οφ. Αυτό που έχουμε να σκεφτούμε μέχρι το Σάββατο και αυτό είναι το πιο σημαντικό είναι ότι αυτό το πλάνο που θέλουμε να εφαρμόσουμε στον τελικό, να το εφαρμόσουμε τέλεια για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Πιστεύω ότι θα το κάνουμε στο μέγιστο βαθμό το Σάββατο.

Νομίζω ότι ξέρουμε ο αντίπαλος, είμαστε ρεαλιστές, είναι ανώτερος από εμάς. Το καταλαβαίνουμε όλοι. Όταν έχεις έναν αντίπαλο που είναι καλύτερος από εσένα, πρέπει να βρεις έναν τρόπο ώστε το Σάββατο να εμφανιστείς καλός».

Keywords
Τυχαία Θέματα