Πήλιο κακοκαιρία Ντάνιελ: Πάνω από 1,5 μ. η στάθμη του νερού

Βιβλική είναι η καταστροφή στην περιοχή Μικρό στα παράλια του νότιου Πηλίου, όπου αυτοκίνητα παρασύρθηκαν στη θάλασσα από τους ορμητικούς χειμάρρους.

BREAKING: Cars are now being washed into the sea in Agios Ioannis, Pelion. Flooding disaster ongoing in Thessaly, Greece. pic.twitter.com/uRr80Da0sB

— Nahel Belgherze (@WxNB_) September 5, 2023

BREAKING: Cars

are now being washed into the sea in Agios Ioannis, Pelion. Flooding disaster ongoing in Thessaly, Greece. pic.twitter.com/uRr80Da0sB

— Nahel Belgherze (@WxNB_) September 5, 2023

Όπως φαίνεται στο βίντεο, τουλάχιστον 6-7 οχήματα παρασύρθηκαν από τα νερά και κατέληξαν στη θάλασσα, με την ορμή του χειμάρρου να είναι ασταμάτητη, καθώς η βροχή πέφτει ασταμάτητα εδώ και μερικές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, που δοκιμάζεται όσο καμία άλλη αυτή την ώρα από την κακοκαιρία «Daniel».

Όπως ενημερώνει με ανάρτηση του στο Facebook ο αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Βασίλης Καραουλάνης η περιοχή είναι χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο ενώ η στάθμη του νερού έχει ξεπεράσει το 1,5 μέτρο μέσα σε σπίτια και ξενοδοχεία.

«Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου έχουν σπάσει τα ποτάμια και έχουν μπει μέσα στα ξενοδοχεία και η στάθμη ανεβαίνει επικίνδυνα μέσα σε αυτά, πάνω από 1.5 μέτρο, που έχουν κόσμο τουρίστες μέσα τεράστια ζημιά κομμένα τηλέφωνα και ρεύμα ,παρακαλώ ειδοποιείστε την πυροσβεστική άμεση ανάγκη να ανέβουν επάνω τεράστιες καταστροφές…».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δραματικά, Πήλιο – Αυτοκίνητα,dramatika, pilio – aftokinita