Ε μα η Ζαρίφη φταίει; Της έριξε άγριο «κράξιμο» της Καινούργιου!

Από την Άννα Τσιάλτα

Άγριες διαθέσεις είχε η κοκκινομάλλα πλέον Κατερίνα Ζαρίφη και δεν γυάλισε τυχαία το μάτι της. Φρόντισε για την... γυαλάδα η Κατερίνα η Καινούργιου, η οποία σχολίασε αρνητικά (βασικά έθαψε) το ντύσιμο και το μακιγιάζ της Ζαρίφη. Είπε δηλαδή η... αστυνομικίνα της μόδας ότι ήταν υπερβολικό το βάψιμό της. Το άκουσε αυτό η Ζαρίφη κι έγινε... Τούρκα.

«Εγώ μωρή υπερβολική στο βάψιμο;», ξεκίνησε αφηνιασμένη η πανελίστρια

της Ελένης Μενεγάκη και στη συνέχεια έριξε άγριο κράξιμο στην Καινούργιου.

«Άτιμη ήρθε η ώρα να σε διαλύσω! Ανοίγω προχθές "Δέστε τους" και ακούω την ατάκα από την Καινούργιου που πήγε να με στείλει για δεύτερη κήλη αυχένα, πήγα να λιποθυμήσω. Ωραίο το μαλλί της Ζαρίφη, αλλά η υπερβολή στο βάψιμο. Ποιος, μωρή, εγώ; Υπερβολή στο βάψιμο; Που σταμάτησε απ’ έξω το τριαξονικό και φέρνει την νταμιτζάνα το make up; Εμένα μου λες υπερβολή στο make up;», είπε με χιούμορ, αλλά ξέρεις ότι οι μεγαλύτερες αλήθειες λέγονται χάριν αστεϊσμού.

Μάλιστα, η Ζαρίφη δεν έλεγε και το «ρο» κοροϊδεύοντας την ιδιαιτερότητα της Καινούργιου στην ομιλία. Και περιττό να πούμε ότι το «κράξιμο» συνεχίστηκε με τη συνέντευξη της Κατερίνας σε εβδομαδιαίο περιοδικό, όπου μιλούσε για το σύντροφό της, τα παιδιά, τη μητρότητα κ.ά. Βέβαια, οι δηλώσεις της το σήκωναν κομμάτι το «δούλεμα», απλά η Ζαρίφη με το μάτι να γυαλίζει την «δούλεψε» περισσότερο.

Να αγιάσει το στόμα σου, κοριτσάρα μου… (μεταξύ μας και λίγα είπες)!

Keywords
Τυχαία Θέματα