Εμπλοκή του πρωθυπουργό στο διορισμό του παραιτηθέντα διευθυντή της ΕΥΠ;

Με εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, είχε διοριστεί ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της Γ Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας της ΕΥΠ, ο οποίος οδηγήθηκε σε παραίτηση την Παρασκευή (28/09). Ο υπεύθυνος της υπηρεσίας αντικατασκοπίας είχε συγγενική σχέση με βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Με εντολή του πρωθυπουργoύ Αντώνση Σαμαρά,

είχε διοριστεί ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της Γ Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας της ΕΥΠ, ο οποίος οδηγήθηκε σε παραίτηση την Παρασκευή (28/09). Ο υπέυθυνος της υπηρεσίας αντικατασκοπίας είχε συγγενική σχέση με βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Όπως αποκαλύπτει το www.koutipandoras.gr το συγκεκριμένο στέλεχος είχε τοποθετηθεί εκεί με εντολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, παρά τις αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ υπερσκελίζοντας άλλους συναδέλφους του, οι οποίοι έπρεπε να παραμείνουν στη θέση αυτή για τουλάχιστον τρία χρόνια. Μαζί του τοποθετήθηκε και μια ομάδα στελεχών η οποία αντικατέστησε τα παλιά στελέχη της υπηρεσίας.

Το συγκεκριμένο στέλεχος φέρεται να ενημέρωνε τα στελέχη της Χρυσής Αυγής για τις παρακολουθήσεις που υφίσταντο από την αστυνομία.

To θέμα ανέδειξε το Σάββατο και η εφημερίδα «Αυγή», υπενθυμίζοντας τη σχετική ερώτηση στη Βουλή, που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ το 2012, ζητώντας εξηγήσεις για τον τοποθέτηση του συγκεκριμένου ατόμου στην ΕΥΠ.

Πηγή: koutipandoras.gr-avgi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα