Εμπρηστικές επιθέσεις σε ΑΤΜ, γραφεία της ΝΔ και αυτοκίνητα

Ένα μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας και προς τα ξημερώματα της Τετάρτης σε επτά περιοχές της Αθήνας. Συγκεκριμένα άγνωστοι πυρπόλησαν μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών από διάφορες τράπεζες, ενώ επιτέθηκαν σε γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και προκάλεσαν ζημιές σε αυτοκίνητα.

Οι εμπρησμοί ξεκίνησαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης σε μηχάνημα της Εθνικής τράπεζας,

το οποίο είναι τοποθετημένο σε πολυκατάστημα, στην οδό Μονής Σέλτσου 10 στα Κάτω Πατήσια.

Συνεχίστηκαν στις 00.50 σε ΑΤΜ του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στη Γλυφάδα, στη διασταύρωση των οδών Γούναρη 131 και Ιθάκης.

Οι άγνωστοι συνέχισαν το έργο τους μετά από μια ώρα σε μηχάνημα της τράπεζας Πειραιώς στην οδό Κυπρίων Αγωνιστών 96 στο Μαρούσι και της Eurobank, την 02.00 στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου 75, στο Χαλάνδρι.

Ακολούθως έγιναν δύο επιθέσεις στη Νέα Σμύρνη με τον εμπρησμό ΑΤΜ της Εθνικής και της Πειραιώς, στην οδό Αρτάκης 54 και 90, αντίστοιχα, ενώ μια ακόμη φωτιά προκλήθηκε από εμπρηστική ενέργεια σε μηχάνημα τράπεζας στις 05.05 στην οδό Σποράδων 45, στην Κυψέλη.

Επίσης πυρπολήθηκαν αυτοκίνητα στις 00.58 στη διασταύρωση των οδών Πόντου και Θουκυδίδου στην Αργυρούπολη (ένα ΙΧΕ), στις 02.48 στην Κυδωνιών και Εφέσου, στου Παπάγου (αυτοκίνητο της πρεσβείας της Αργεντινής), στις 03.04 στην Ιερά Οδό και Ολυμπίας, στο Αιγάλεω (δυο αυτοκίνητα της Νομαρχίας Αθηνών) και στις 04.46 στην Λεβαδείας και Τατοΐου, στη Μεταμόρφωση (ένα ΙΧΕ).

Τλεκις στςι 03:17 πυρκαγιά σημειώθηκε στα γραφεία της Νέα Δημοκρατίας στην οδό Περιάνδρου 20, στου Ζωγράφου.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις στις περισσότερες περιπτώσεις επενέβησαν έγκαιρα και απέτρεψαν περισσότερα προβλήματα.

Keywords
Αναζητήσεις
atm eurobank
Τυχαία Θέματα