Έδινε οδηγίες… ληστείας σε ανήλικους!

«Δάσκαλος» ληστών ήταν ένας 39χρονος τσιγγάνος, με τις οδηγίες του οποίους σπείρα ανηλίκων είχε διαπράξει τουλάχιστον τρεις κλοπές σε σπίτια και καταστήματα στην περιοχή του Ορχομενού!

Η σπείρα των ανηλίκων αποκαλύφθηκε όταν μια 78χρονη έπιασε επί τω έργω έναν από τους 15χρονους στο σπίτι της. Ο επίδοξος ληστής κατάφερε να ξεφύγει, όμως η γυναίκα κάλεσε τις αστυνομικές Αρχές, οι οποίες τον εντόπισαν λίγο αργότερα. Στο τμήμα όπου προσήχθη, αποκαλύφθηκε ότι με έναν συνομήλικό του είχαν διαπράξει τουλάχιστον τρεις κλοπές την τελευταία εβδομάδα στην ίδια περιοχή.

Ο 15χρονος συλληφθείς

αναγνωρίστηκε από έναν 41χρονο, από το σπίτι του οποίου είχε αρπάξει κοσμήματα αξίας 3.500 ευρώ και από μια 35χρονη ιδιοκτήτρια αρτοποιείου από την οποία έκλεψε ένα πορτοφόλι με 80 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Ο νεαρός, αφού ομολόγησε τις κλοπές, έδωσε την ταυτότητα του «καθοδηγητή» της σπείρας, που αναζητείται μαζί με τον άλλο 15χρονο.

Ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς και η έρευνα για την εξιχνίαση της δράσης της σπείρας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα