Εφαρμογή στο Facebook για δωρεά οργάνων

Το κοινωνικό της προφίλ αποφάσισε να δείξει η Facebook, καθώς από εδώ και στο εξής η πασίγνωστη ιστοσελίδα με τους περισσότερους χρήστες στον κόσμο αποφάσισε να προωθήσει την πράξη της δωρεάς οργάνων, ανακοινώνοντας ένα νέο εργαλείο για τους χρήστες του γνωστού κοινωνικού δικτύου. Έτσι πλέον το Facebook θα παροτρύνει με μια ειδική εφαρμογή τους χρήστες να γίνουν δωρητές οργάνων.

Ο ιδρυτής του site

Μάρκ Ζούκερμπεργκ μίλησε στην αμερικάνικη τηλεόραση για την εφαρμογή αλλά και την πηγή έμπνευσής του που δεν είναι άλλη από την σύντροφό του. Η Πρισίλα Τσαν, που είναι γιατρός, μίλησε στον Ζούκερμπεργκ για τις συγκινητικές ιστορίες, που βλέπει στο νοσοκομείο από ανθρώπους που ψάχνουν όργανα. Έτσι ο ιδρυτής του Facebook και ιδιοκτήτης τη εταιρείας συγκινήθηκε από τις συγκεκριμένες ιστορίες και είπε να διοργανώσει μια μεγάλη καμπάνια για την δωρεά οργάνων.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή θα επιτρέπει στο χρήστη να αναγράφει στο προφίλ του αν είναι δωρητής οργάνων, ενώ θα μπορεί να βρίσκει επιπλέον πληροφορίες για τα προγράμματα μέσα από το Facebook, γνωστοποιώντας σε όλους τους φίλους του, για πιο λόγο αποφάσισε να γίνει δωρητής.

Με την κίνηση του αυτή το Facebook ελπίζει να δώσει μια ώθηση στη λύση του προβλήματος και να αυξήσει τα ποσοστά δωρεάς οργάνων απευθυνόμενο στα κάτι λιγότερο από 900 εκατομμύρια μέλη του.

Πηγή: e-go.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα