Εύκολα ή δύσκολα, Μπάγερν και Μπαρτσελόνα «σφράγισαν» τα εισιτήρια

Στα ημιτελικά του Champions League προκρίθηκαν η γερμανική Μπάγερν Μονάχου και η ισπανική Μπαρτσελόνα.

Αγχωτική πρόκριση για την «Μπάρτσα»

Οι Ισπανοί δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να πάρουν την πρόκριση, καθώς μετά το εκτός έδρας 2-2 που απέσπασαν στον πρώτο αγώνα, είδαν τους Γάλλους της Παρί Σεν Ζερμέν να προηγούνται και να τους απειλούν με αποκλεισμό. Μπρος στον κίνδυνο αυτό, επιστρατεύτηκε ο Μέσι (δεν

είχε ξεκινήσει, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού), η Μπαρτσελόνα έγινε πιο επιθετική και τελικά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία που αντιστοιχούσε με πρόκριση. Σε κάθε περίπτωση, ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Βίκτορ Βαλδές κράτησε «ζωντανή» την ομάδα του, με σωτήριες αποκρούσεις. Η Παρί είχε προηγηθεί με τον Παστόρε (στο 50ο λεπτό) για να ισοφαρίσει ο Πέδρο (στο 70ο λεπτό).

Οι συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα: Βαλδές, Άλβες, Πικέ, Αντριάνο (62' Μπάρτρα), Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο, Φάμπρεγας (62' Μέσι), Βίγια (83' Σονγκ)

Παρί Σεν Ζερμέν: Σιρίγκου, Ζαλέ (88' Φαν ντερ Βίλ), Σίλβα, Άλεξ, Μάξουελ, Μότα, Βεράτι (83' Μπέκαμ), Μούρα, Παστόρε, Ιμπραχίμοβιτς, Λαβέτσι (81' Γκαμεϊρό)

Δεύτερη νίκη για τους Βαυαρούς

Αντίθετα, η Μπάγερν δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα να κερδίσει ξανά τη Γιουβέντους, αυτή τη φορά στην Ιταλία. Με σκορ 2-0 (όπως και στον αγώνα της Γερμανίας), η ομάδα του Μονάχου προκρίθηκε με ευκολία στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, έχοντας ως σκόρερ τους Μάντζουκιτς (στο 64ο λεπτό) και Πισάρο (στις καθυστερήσεις του αγώνα).

Οι τέσσερις των ημιτελικών

Συνεπώς, οι τέσσερις ομάδες που συνεχίζουν στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση είναι η Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία), η Μπορούσια Ντόρτμουντ (Γερμανία), η Μπαρτσελόνα (Ισπανία) και η Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία). Η κλήρωση των ημιτελικών θα γίνει την Παρασκευή στη Νιόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα