Έφοδος – φυλακές Χανίων: Έρευνες για τη διπλή δολοφονία στη Νέα Σμύρνη

Στο κελί του φερόμενου αρχηγού της «αλβανικής μαφίας των φυλακών», Κλοντιάν Λεκοτσάϊ, πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστική έφοδος από αστυνομικούς των τμημάτων Δίωξης Εκβιαστών και Εγκλημάτων κατά Ζωής. Η έρευνα έγινε τα ξημερώματα στις φυλακές Χανίων, όπως και σε έξι κελιά, όπου κρατούνται 13 Αλβανοί βαρυποινίτες. Οι αιφνιδιαστικές έρευνες έγιναν μερικές μέρες μετά τη διπλή δολοφονία των «Νίκο» και «Αρμάντο» στη Νέα Σμύρνη, καθώς υπάρχουν υποψίες ότι ανάμεσα στους βαρυποινίτες που

αποτέλεσαν στόχο της αστυνομικής έρευνας βρίσκεται και ο ηθικός αυτουργός, ο «εντολέας» του συμβολαίου θανάτου του «Νίκου». Ο «Κλόντι» έχει βρεθεί δεκάδες φορές στο επίκεντρο των αστυνομικών ερευνών για συμβόλαια θανάτου και υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Στο μεταξύ, οι Αρχές συνδέουν τα κομμάτια του παζλ της εκτέλεσης στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, οι αστυνομικοί παρακολούθησαν εξονυχιστικά το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της διαδρομής που ακολούθησε ο εκτελεστής από την καφετέρια όταν διέφυγε, ενώ γνωρίζουν και πώς βρέθηκε εκεί. Ο δράστης που αναζητείται, φαίνεται πως διέσχισε με τα πόδια και οπλισμένος την απόσταση για να φτάσει έξω από την καφετέρια. Μόλις βρέθηκε στο σημείο, παρέμεινε για πολύ μικρό χρονικό διάστημα απ’ έξω, ώστε να εντοπίσει τον στόχο του, και εν συνεχεία εισέβαλλε στην καφετέρια όπου εκτέλεσε εν ψυχρώ τους δύο άντρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έφοδος –, Χανίων, Έρευνες, Σμύρνη,efodos –, chanion, erevnes, smyrni