Ευτυχώς....

Το οίδημα που παρουσιάστηκε στο αριστερό γόνατο του Αβραάμ Παπαδόπουλου ήταν λογικό να προκαλέσει αρχικά κάποια ανησυχία μήπως είχε σχέση με το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε ο διεθνής ποδοσφαιριστής μετά τον τραυματισμό του και την επτάμηνη απουσία του.

Δεν υπάρχει, όμως, καμία σχέση και συνεπώς κανένας λόγος ανησυχίας. Ο Αβραάμ είχε δεχτεί κάποιο χτύπημα στο ματς με την Κέρκυρα και οι ενοχλήσεις προέρχονται από αυτό κι από την πίεση των τελευταίων προπονήσεων.

Οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού

έλεγαν ότι το μόνο που χρειάζεται είναι αποφόρτιση στο χειρουργημένο του γόνατο και τίποτε περισσότερο κι ο Αβραάμ θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά και να είναι έτοιμος στα επόμενα ματς, ενώ πιθανότατα θα προφυλαχθεί στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Σε ένα ματς που θα γίνουν κάποιες αλλαγές από τον Μίτσελ, με υποψήφιους να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα τους Μήτρογλου, Φετφατζίδη, Γκρέκο, Μοδέστο και Σιόβα.

Στα μεταγραφικά, ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ότι ασχολείται με την περίπτωση του Σκόκο, ενώ δεν έχει κανένα σκοπό να συζητήσει θέμα παραχώρησης του Μανωλά που είναι στο στόχαστρο ευρωπαϊκών συλλόγων όπως η Μαρσέιγ και η Σάλκε. Για γκολκίπερ επέστρεψε στο προσκήνιο το όνομα του Αργεντίνου Κριστιάν Αλβάρεζ της Εσπανιόλ, ενώ στην Αλγερία γράφουν για τον διεθνή Αλγερινό χαφ Μπουντεμπούζ της Σοσό. Και στη Σερβία επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός πάει να πάρει τον Σκέποβιτς από την Παρτιζάν.

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα