Εγκαίνια boudoir perfumes and more: «Έκρηξη» αρωμάτων στην Ηλιούπολη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια ενός νέου χώρου ομορφιάς στην καρδιά της Ηλιούπολης, του «boudoir perfumes and more», στην Σοφοκλή Βενιζέλου 99 & Ρήγα Φεραίου.

Πρόκειται για μια φρέσκια ιδέα που είχαν δύο φίλες, η Αναστασία Τριανταφυλλοπούλου και η Ελένη Γκουγκούση και η οποία έρχεται να καλύψει το κενό που υπήρχε σε αυτού του είδους τα καταστήματα στην Ηλιούπολη, αλλά και γενικότερα στα νότια προάστια. Με μινιμαλιστικό

στιλ, αλλά κυρίως με αγάπη και μεράκι, δημιουργήθηκε ένας χώρος, όπου μπορείτε να βρείτε χύμα αρώματα μόνο eau de parfum, σε αντιγραφές επωνύμων αρωμάτων που γνωρίζουμε όλοι μας και σε πολύ προσιτές τιμές. Επίσης, θα βρείτε κρέμες σώματος, αφρόλουτρα, scrub, τζελ ξυρίσματος αρωματισμένα με τα αντίστοιχα αρώματα που επιθυμείτε, καλλυντικά έλαια, βιολογικές κρέμες προσώπου, αρωματικά χώρου, ιδιαίτερα κεριά διακόσμησης για δώρα και χειροποίητα αξεσουάρ σε μια διαρκώς ανανεούμενη γκάμα προϊόντων.

Ήδη η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη, γεγονός που φάνηκε και στην ημέρα των εγκαινίων, με πολλούς επωνύμους να δίνουν το «παρών» για να απολαύσουν μια βραδιά γεμάτη… ευωδιές και αρώματα. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Ευαγγελία Αραβανή, η Μαρία Κορινθίου, ο Λευτέρης Πανταζής ο Σταμάτης Γονίδης, ο Νίκος Αναδιώτης, ο Γιώργος Μανίκας με τον κολλητό του Στέλιο Χανταμπάκη και τα… μωρά τους και πολλοί άλλοι.

Σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Boudoir-Perfumes-and-more/1495647504033030?pnref=story

www.boudoir-perfumes.gr (ιστοσελίδα υπό κατασκευή)

Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, Ηλιούπολη τηλ. 2109945437

Keywords
Αναζητήσεις
αναστασια τριανταφυλλοπουλου, boudoir γκουγκουση facebook
Τυχαία Θέματα