Είχαν καιρό να συνομιλήσουν, πολύ περισσότερο να συμφωνήσουν…

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Πάει πολύς καιρός από την συνοδοιπορία τους, αλλά και έστω και από …στοιχειώδη ανακωχή! Σήμερα συνομίλησαν για 15 λεπτά για το μέγα ζήτημα της ΔΕΗ και μάλιστα σε πολύ καλό κλίμα!

Τσίπρας και Κουβέλης, διαπίστωσαν κοινό τόπο στην πρωτοβουλία Τσίπρα για διεξαγωγή δημοψηφίσματος

και στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να έρθει σε συμφωνία με τα κόμματα της αντιπολίτευσης στο σημείο αυτό.

Όπως λέει το ρεπορτάζ, οι δύο ηγέτες διαπίστωσαν ότι υπάρχει συναντίληψη για το θέμα, με τον κ. Κουβέλη να επισημαίνει ότι η πρόταση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος δίνει τη δυνατότητα έκφρασης της λαϊκής κυριαρχίας, δηλαδή του ελληνικού λαού. Επίσης, ανέφεραν ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ παρατήρησε πως είναι άλλο ζήτημα η απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας κι άλλο θέμα η διάσπαση και πώληση υποδομών της επιχείρησης.

Ο κ. Κουβέλης ενημέρωσε τον κ. Τσίπρα ότι η τελική απόφαση της ΔΗΜΑΡ θα ληφθεί στην κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής με την ΚΟ του κόμματος, την προσεχή Δευτέρα.

Το άρθρο Είχαν καιρό να συνομιλήσουν, πολύ περισσότερο να συμφωνήσουν… εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα