Ειδκό γυαλί για τα τζάμια του σπιτιού που μας κάνει χαρούμενους δημιούργησαν επιστήμονες!

Γερμανοί επιστήμονες ισχυρίζονται ότι ένα νέο είδος γυαλιού είναι ικανό να κάνει τα σπίτια μας πιο χαρούμενα, με ευεργετικές επιπτώσεις στην υγεία μας και αυτό μπορεί να συμβεί αν αλλάξουμε τα τζάμια μας.

Το Uniglas Vital, όπως ονομάζεται το ειδικό αυτό γυαλί, με μία σχεδόν ανεπαίσθητη κι ανόργανη επίστρωση, πάχους 0,1 μικρομέτρου, θα επιτρέπει στο μπλε φως να μπαίνει μέσα στο σπίτι, δημιουργώντας μας την εντύπωση ότι έχουμε αφήσει το παράθυρο ανοικτό, παρά το γεγονός

ότι αυτό θα είναι κλειστό.

Τα τζάμια που είναι εγκατεστημένα στα σπίτια μας σήμερα δεν επιτρέπουν στο μπλε φως να τα διαπερνά. Ωστόσο, είναι απαραίτητο στον ανθρώπινο οργανισμό δεδομένου ότι το μπλε φως επιδρά στους καρδιακούς ρυθμούς, οι οποίοι, ουσιαστικά, υποδεικνύουν στον οργανισμό πότε πρέπει να πάει για ύπνο και πότε να σηκωθεί.

Το νέο Uniglas Vital παρουσιάστηκε αυτή την εβδομάδα από το Ινστιτούτο Φράουνχοφερ, σύμφωνα με το οποίο ποτέ ξανά δε δημιουργήθηκε τέτοιο είδος γυαλιού, αλλά ακόμη δεν έχουν δοθεί πληροφορίες γύρω από την τιμή ή την ημερομηνία κυκλοφορίας του στην αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα