Έκλεισε γέφυρα στο Λονδίνο: Συναγερμός για εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στην Βόξολ

Έκλεισε γέφυρα στο Λονδίνο: Κλειστή για αυτοκίνητα και για πεζούς είναι εδώ και λίγη ώρα η γέφυρα Βόξολ στο Λονδίνο, καθώς εντοπίστηκε ένα εγκαταλελειμμένο όχημα. Η γέφυρα βρίσκεται κοντά στα γραφεία της βρετανικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙ6. Αξιωματικοί εκκένωσαν την περιοχή περίπου στις 4 σήμερα το μεσημέρι και διερευνούν το αυτοκίνητο. Επίσης, έχουν κλείσει την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα. Σύμφωνα με εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής αστυνομίας, η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο του περιστατικού και ειδικοί αξιωματικοί ερευνούν το όχημα.

Δεν έχουν γίνει βέβαια

ακόμα συλλήψεις. Η εκκένωση της γέφυρας όπως ήταν αναμενόμενο έχει προκαλέσει πολλά κυκλοφοριακά προβλήματα στη γύρω περιοχή με τους πολίτες να βρίσκονται σε αναστάτωση. Η γέφυρα, έχει αποκλειστεί και οι Αρχές ζητούν από τους πολίτες να μην πλησιάζουν το σημείο, όσο είναι σε εξέλιξη οι έρευνες.

Έκλεισε γέφυρα στο Λονδίνο: Οι αναρτήσεις στο Twitter

#Vauxhall bridge definitely shut @metpoliceuk thanks for keeping us all safe pic.twitter.com/pYSn9H4zAR

— Gareth Wallace (@garethrwallace) November 1, 2019

#BREAKING : LondonVauxhall bridge which is near the MI6 building has been closed after reports of a suspicious vehicle. The vehicle is being assessed by specialist officers from the Metropolitan Police .#Vauxhall #London

Video : MissNaomiBDpic.twitter.com/8WRQce6vt8

— Shark NewsWires (@SharkNewsWires) November 1, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα