Ελεύθερος ο δισεκατομμυριούχος Ράουσιν που άφησε άταφη τη γυναίκα του για δύο μήνες

Ο δισεκατομμυριούχος Χανς Κρίστιαν Ράουσιν, κληρονόμος του ιδρυτή του ομίλου Tetra Pak, απέφυγε σήμερα το κελί της φυλακής, κατηγορούμενος για τη μη ταφή της νεκρής γυναίκας του. Ο 49χρονος Ράουσιν (κληρονόμος περιουσίας αξίας 5,4 δισ. λιρών) καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, με αναστολή, οπότε αφέθηκε ελεύθερος.

Ο κατηγορούμενος – που είχε αφήσει τη γυναίκα του άταφη για δυο ολόκληρους μήνες, στην αξίας 70 εκατ. λιρών έπαυλή τους – είχε δηλώσει νωρίτερα σε ψυχίατρο πως «ξέρω

ότι ακούγεται εγωιστικό, αλλά εγώ απλά δεν ήθελα να φύγει», αναφερόμενος στο γεγονός πως δεν είχε φροντίσει για να έχει η σύντροφός του μία αξιοπρεπή κηδεία. Οι συνήγοροι υπεράσπισης τόνισαν πως ο δισεκατομμυριούχος αντέδρασε «όπως ένα παιδί!».

Ο Χανς Κρίστιαν και η γυναίκα του Εύα, ήταν εθισμένοι στα ναρκωτικά, εδώ και πολλά χρόνια. Αρχικά, μάλιστα ο Ράουζινγκ θεωρήθηκε ύποπτος για τον φόνο της 48χρονης γυναίκας του, όμως στη συνέχεια του ασκήθηκε δίωξη με την κατηγορία του «μη ενταφιασμού του πτώματός της, σύμφωνα με τους κανόνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα