Ελεγκτής και νεαρός επιβάτης είχαν… προηγούμενα

Ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η ιατροδικαστική έρευνα για το θάνατο του 19χρονου επιβάτη του τρόλεϊ της μοιραίας γραμμής 12, στο Περιστέρι, η δικηγόρος της οικογένειας του νεαρού, Αρετή Παπαναγιώτου επισημαίνει, πως ο ελεγκτής είχε ξαναπιάσει τον 19χρονο χωρίς εισιτήριο και του είχε επιβάλει και πάλι πρόστιμο.

«Ο γιος το είχε πει στον πατέρα του ότι είχε γίνει αυτό το περιστατικό», πρόσθεσε η δικηγόρος, μιλώντας στην τηλεόραση του Mega.

«Το

σημαντικότερο είναι τι θα δείξει η νεκροψία, δηλαδή αν υπάρχουν σημεία στο σώμα του που μαρτυρούν τη βία καθώς και η πραγματογνωμοσύνη στο όχημα, που θα δείξει αν το παιδί άνοιξε την πόρτα ή αν είχε προηγηθεί το άνοιγμα στην πόρτα», είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι, λοιπόν, η οικογένεια περιμένει εναγωνίως την έκθεση του ιατροδικαστή.

«Θέλουμε να απαντηθούν τα ερωτήματα και να αποκαλυφθεί η πραγματικότητα και να αποδοθεί η δικαιοσύνη», δήλωσε στην τηλεόραση του Mega η δικηγόρος της οικογένειας.

«Από τη δική μας πλευρά προσπαθούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για το τι πραγματικά έγινε. Η εικόνα που έχουμε διαμορφώσει είναι ότι υπήρξε κάποιος διαπληκτισμός μέσα στο τρόλεϊ. Περιμένουμε την πραγματογνωμοσύνη. Μέχρι τότε, όλα είναι εικασίες και αυθαίρετα συμπεράσματα. Σίγουρα ο πατέρας του παιδιού θα ήθελε πολύ η αλήθεια να είναι ότι ο γιος του δεν άνοιξε μόνος του την πόρτα», τόνισε.

Παράλληλα, η κα Παπαναγιώτου έκανε έκκληση να καταθέσουν όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες και αποκάλυψε ότι οι νέες πληροφορίες, αντικρουόμενες με τις αρχικές, σχηματίζουν μια άλλη εικόνα.

«Εμείς περιμένουμε όλα τα στοιχεία για να διαπιστώσουμε αν το παιδί σπρώχτηκε», δήλωσε, ενώ διευκρίνισε ότι σε καμιά περίπτωση η ίδια δεν το υιοθετεί αν δεν βγει πρώτα η ιατροδικαστική έρευνα.

«Το ζήτημα είναι να αποδοθούν οι ευθύνες σε αυτούς που πρέπει, εφόσον υπάρχουν», κατέληξε η δικηγόρος της οικογένειας.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του 19χρονου δήλωσε μιλώντας στο STAR, είπε: «Κανείς δεν το πιστεύει. Τι να πιστέψει; Ότι στα καλά καθούμενα για ένα ευρώ αφαιρείται μια ζωή; Να τιμωρηθεί ο ελεγκτής εάν φταίει, να τιμωρηθεί. Εγώ τους λέω, ας καμαρώνουν για αυτά που έκαναν στο παιδί μου».

Όπως τονίζει ο ίδιος, γνωρίζει ότι κατέβασαν από το τρόλεϊ τις δύο κοπέλες που ήταν μαζί με τον γιο του και στη συνέχεια ο 19χρονος τσακώθηκε με τον ελεγκτή. Μετά από λίγο, όπως αναφέρει, «τα κορίτσια τον βρήκαν κάτω στο έδαφος αιμόφυρτο».

Keywords
Τυχαία Θέματα