Ελεονώρα Μελέτη παιδί: Η κόρη της τη βάφει με τα καλλυντικά της

Η Ελεονώρα Μελέτη περνά πολύ χρόνο με την κόρη της καθημερινά, με τη μικρή Αλεξάνδρα να πρωταγωνιστεί σε πολλές από τις αναρτήσεις της μητέρας της. Χωρίς να δείχνει το πρόσωπο του παιδιού της, η Ελεονώρα Μελέτη ανεβάζει συχνά βίντεο και φωτογραφίες τους, κυρίως χιουμοριστικού περιεχομένου από στιγμές χαλάρωσης που περνούν στο

σπίτι. Το πρωί της Τετάρτης 2 Αυγούστου, προχώρησε σε ακόμη μερικές δημοσιεύσεις. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, ανάρτησε μια σειρά από stories, στα οποία δείχνει πώς τη βάφει η κόρη της, χρησιμοποιώντας τα καλλυντικά της. Μητέρα και κόρη παίζουν «στιλίστρια», όπως έγραψε η παρουσιάστρια στο πρώτο story. Στη συνέχεια, κατέγραψε με την κάμερα του κινητού της όλη τη διαδικασία του μακιγιάζ από τα χέρια της κόρης της και έδειξε τα τελικά αποτελέσματα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του μήνα Ιουλίου η παρουσιάστρια βάφτισε την κόρη της και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης βάφτισαν την Παρασκευή το βράδυ  τη μονάκριβη κόρη τους. Η 5χρονη πήρε δύο ονόματα -Αλεξάνδρα Ωκεανίς- και βαφτίστηκε μέσα στη θάλασσα. Το ζευγάρι είχε στο πλευρό του μόνο στενούς φίλους και συγγενείς. Νονές της 5χρονης ήταν η αδελφή του Θοδωρή Μαροσούλη, Ιωάννα και η κολλητή φίλη της Ελεονώρας Μελέτη, Κατερίνα Στρατοπούλου. Ως γνωστόν, Ελεονώρα Μελέτη και Θοδωρής Μαροσούλης επιθυμούσαν η κόρη τους να βαφτιστεί σε σχετικά μεγάλη ηλικία και να μην είναι βρέφος. Όμως, η μεγάλη έκπληξη ήταν όταν η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega δέχθηκε πρόταση από τον αγαπημένο της να προχωρήσουν σε θρησκευτικό γάμο -είναι παντρεμένοι με πολιτικό.Σε μια αυθόρμητη κίνηση, ο Θοδωρής Μαροσούλης ζήτησε από την εκλεκτή της καρδιάς του να δεθούν και με τα ιερά δεσμά του γάμου, όπερ και εγένετο.

View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Keywords
Τυχαία Θέματα