Ελληνικό Πρωινό … στη Λέσβο

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, η Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου και το Επιμελητήριο Λέσβου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Τοπικό Σύμφωνο Ελληνικού Πρωινού» που υλοποιεί το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, μας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Παρουσίαση Ελληνικού Πρωινού … στη Λέσβο» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 12 το μεσημέρι, στo κεντρικό stand του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Hall 4), εντός της τουριστικής έκθεσης «8η HO.RE.CA. 2013» (Metropolitan Expo, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών).

*Εκτός από την

εκδήλωση, μπορείτε να επισκεφθείτε το stand τουριστικής και παραγωγικής φυσιογνωμίας της Λέσβου, εντός του ενιαίου περιπτέρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Hall 4), καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης «8η HO.RE.CA. 2013», που πραγματοποιείται από Παρασκευή 8 έως και Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013 (ώρες λειτουργίας έκθεσης: 10 π.μ. - 8 μ.μ.).

Για την εύκολη πρόσβασή σας στον εκθεσιακό χώρο «Metropolitan Expo», μπορείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε τα πούλμαν της HO.RE.CA., τα οποία θα μεταφέρουν δωρεάν τους επισκέπτες της έκθεσης, από και προς το σταθμό metro «Δουκίσσης Πλακεντίας», κάθε 10 λεπτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα