Ένας νεκρός από ένοπλη επίθεση σε γραφεία στο Φοίνιξ της Αριζόνα

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και ακόμη δύο τραυματίστηκαν στο Φοίνιξ της Αριζόνα, όταν 70χρονος άνδρας, άνοιξε πυρ σε ένα συγκρότημα γραφείων, λίγο πριν εξαφανιστεί με το αυτοκίνητο του.

Οι αστυνομικές αρχές χαρακτήρισαν τον 70χρονο δράστη ιδιαίτερα επικίνδυνο, συνιστώντας στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

«Πιστεύουμε ότι υπήρξε κάποιου είδους συνάντηση σχετικά με ορισμένες εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, δήλωσε την ιστοσελίδα ABCNews.com ο αστυνόμος Τόμι Τόμσον. «Ένταση προκλήθηκε αφότου ολοκληρώθηκε η συνάντηση».

Τους τελευταίους

μήνες ολοένα και περισσότερα περιστατικά ένοπλης βίας σημειώνονται στις ΗΠΑ, με την κυβέρνηση Ομπάμα να έχει ξεκινήσει ένα αγώνα για τον περιορισμό των δικαιωμάτων των κατόχων όπλων.

Την Τρίτη, στο Μίντλαντ της Αλαμπάμα, ο Τζίμι Λι Ντάικς, 65 ετών, κρατούσε επί δύο μέρες όμηρο με την απειλή του όπλου ένα 6χρονο αυτιστικό αγόρι, αφότου εισέβαλε σε ένα σχολικό λεωφορείο σκοτώνοντας τον οδηγό.

Ο Ντάικς είχε καταφύγει αργά το βράδυ της Τετάρτης στο υπόγειο του σπιτιού του. Σύμφωνα με τις τοπικές εκθέσεις, ο 65χρονος είναι μέλος ενός αντικυβερνητικού κινήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα