Ενημέρωση κυβερνητικών εταίρων από Γ. Στουρνάρα

Με τους κυβερνητικούς εταίρους αναμένεται να συναντηθεί το βράδυ της Τρίτης ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά με το πολυνομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα της επόμενης δόσης.

Της συνάντησης θα προηγηθεί, ενημέρωση των στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς για τα επιμέρους νομοτεχνικά θέματα από την γενική γραμματέας δημοσιονομικής

πολιτικής, Χριστίνα Παπακωνσταντίνου.

Αν όλα είναι έτοιμα, το πολυνομοσχέδιο, όπως δήλωσε τη Δευτέρα ο κ. Στουρνάρας εξερχόμενος του Μαξίμου, θα κατατεθεί μέχρι την Πέμπτη στη Βουλή και θα ψηφιστεί μέχρι την Κυριακή, ώστε όλα να είναι έτοιμα για το Eurogroup της 13ης Μαΐου.

Μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει τη ρύθμιση για τις απολύσεις στο Δημόσιο καθώς και διατάξεις για τα φάρμακα, διατάξεις για την αυτονομία της Γενικής Γραμματείας Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών, ρυθμίσεις για το λιανικό εμπόριο και το ωράριο των εμπορικών καταστημάτων, καθώς επίσης τις ρυθμίσεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, το νέο τρόπο καταβολής ΦΠΑ και τους συντελεστές για το φόρο ακινήτων του 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα