Επανεκκίνηση για την Εθνική ομάδα στα ματς με Φιλανδία και Βόρεια Ιρλανδία

Την ήττα από τη Ρουμανία στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας καλείται να διορθώσει η Εθνική Ελλάδας στους προσεχείς αγώνες με Φινλανδία και Βόρειο Ιρλανδία.

Επανεκκίνηση θέλει η Εθνική μας ομάδα στα παιχνίδια της με Φιλανδία, εκτός έδρας και Βόρεια Ιρλανδία στο Καραϊσκάκη, μετά την ήττα από τη Ρουμανία στον πρώτο αγώνα της προκριματικής

φάσης του Euro 2016, το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδα της Γαλλίας.

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση των διεθνών μας σε γνωστό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης και από το απόγευμα ξεκινάει η προετοιμασία για τις παραπάνω αναμετρήσεις.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι χθες το βράδυ ο Κλαούντιο Ρανιέρι κάλεσε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τον Πέτρο Μάνταλο ο οποίος θα πάρει τη θέση του Κονέ που τραυματίστηκε στον αγώνα της Ουντινέζε με την Τσεζένα, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για θλάση.

Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ο οποίος μαζί με τον Κονέ θα εξεταστούν από τον επικεφαλής του ιατρικού τημ της Εθνικής μας. Αθανάσιο Τόσκα. Επίσης, εκτός αποστολής έμεινε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, παρά την αρκετά καλή παρουσία που έχει στην Τραμπζονσπόρ, με τον Γιάννη Σκόνδρα να παίρνει τη θέση του. Από την πλευρά του, ο Χολέβας φέρεται να έχει μία ενόχληση στον προσαγωγό, κάτι που θα ξεκαθαρίσει με την έλευσή του στην Αθήνα.

Εκτός από το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, πλέον στα αποδυτήρια επιστρέφει με άλλη ιδιότητα ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος παρουσιάστηκε την Παρασκευή από την ΕΠΟ ως διευθυντής ποδοσφαίρου όλων των Εθνικών ομάδων και θα προσπαθήσει να βοηθήσει στο έργο του Ρανιέρι, ο οποίος έχει καλέσει τους εξής παίκτες στην Εθνική:

Τερματοφύλακες: Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Διούδης.

Αμυντικοί: Τοροσίδης, Βύντρα, Χολέβας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σκόνδρας, Μόρας, Σταφυλίδης.

Μέσοι: Μανιάτης, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Σάμαρης, Τζιόλης, Κονέ, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος (αν και θα κριθεί ανέτοιμος).

Επιθετικοί: Σάλπιγγίδης, Μήτρογλου, Σαμαράς, Αθανασιάδης, Καρέλης.

*** Η σημερινή προπόνηση της Εθνικής είναι προγραμματισμένη στις 18:00 και είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους και τα Μέσα Ενημέρωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα