Επεισοδιακή μεταφορά των 4άρων στον Κορυδαλλό(+vid)

Χωρίς να απολογηθούν καθώς το αρνήθηκαν, οι τέσσερις συλληφθέντες που κατηγορούνται για τη διπλή ληστεία της περασμένης Παρασκευής στο Βελβεντό, αναχώρησαν επεισοδιακά για την Αθήνα και τις φυλακές του Κορυδαλλού καθώς κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Κατά την αποχώρησή τους, πρώτος βγήκε ο Δημήτρης Πολίτης, ακολούθησε ο Γιάννης Μιχαηλίδης και ο Νίκος Ρωμανός. Τελευταίος στην κλούβα που θα τους μεταφέρει στην Αθήνα

μπήκε ο Δημήτρης-Ανδρέας Μπουρζούκος.

Οι τέσσερις συλληφθέντες ευχαρίστησαν τους αντεξουσιαστές που βρέθηκαν στα δικαστήρια για να τους συμπαρασταθούν. Με γραπτή δήλωση τους στην ΕΡΑ Κοζάνης, οι Νίκος Ρωμανός, Ανδρέας-Δημήτρης Μπουρζούκος, Γιάννης Μιχαηλίδης και Δημήτρης Πολίτης δήλωσαν: «Χαιρετίζουμε τους αλληλέγγυους συντρόφους που παρασταθήκανε στα Δικαστήρια της Κοζάνης. Τα συνθήματα τους ζέσταναν τις καρδιές μας. Έστω και νοητά υψώνουμε τις γροθιές μας δίπλα τους».

Κατά την έξοδό τους από το δικαστικό Μέγαρο φώναξαν «ζήτω η αναρχία», ενώ έβρισαν τους δημοσιογράφους, φωνάζοντας συνθήματα κατά των ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το το kozanimedia.gr, έξω από το γραφείο του ανακριτή βρέθηκαν, για συμπαράσταση, η μητέρα και οι αδερφές του Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκου. «Δημήτρη κράτα γερά» του φώναξαν μόλις τον είδαν.

Ένταση επικράτησε όταν μητέρα αστυνομικού σήκωσε ένα χαρτί που έγραφε πως «και οι αστυνομικοί έχουν μάνες». Τότε, οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά των αστυνομικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα